Dział poświęcony najprostszym pochodnym amfetaminy, oraz niej samej. To grupa stymulantów - oddziałują na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 377 / 3 / 0
Pytam panów ogarniętych w temacie, bo bezpieczeństwo kurwa przede wszystkim.

Pojawiło się przez chwilę na forum info o waporyzacji. Ja więc chciałbym, żeby ktoś rozwinął mi.

Dawkowanie
Stosunek efektów - > do podania p.o
Czas trwania/zwała
Tolerancja i ew ciąg?

W dwóch kwestiach podania i.v i waporyzacji.

Będę wdzięczny jednak za jakiekolwiek wskazówki, porady %-D
Whole life is about "up" and "down".
  • 129 / / 0
po kolejnych testach muszę powiedzieć że czuć serotoninę, po zarzuceniu 100-120mg p.o. występuje u mnie 8 godzinny błogostan z peakiem ("clear headem") 3-4h, potem kolejne 4-6h przyjemnego serotoninowego afterglowa.
Źrenice nie rozszerzone w ogóle - ta substancja jest dla mnie idealna na egzamin, dziś rozpracowałem najcięższy egzamin w sesji w 4h, gdzie zwykle nie wyrabiałem się w 5h z pytaniami. 4h pisania minęło mi jak godzina, pisałem jak cyborg nie robiąc żadnych błędów. :cheesy: na każdy cięższy egzamin gdzie liczy się szybkość i kreatywność na pewno poleci 2-FMA.
Chcę spróbować sniffa na kolejnym egzaminie za tydzień, jak ma się to do p.o.?
Chodzi mi o czas działania takiego 100mg sniffem i moc w porównaniu do p.o.? ;-)
  • 205 / 1 / 0
Probowal ktos wiekszych dawek +200mg?
http://www.youtube.com/watch?v=yiwek6SDl7w
  • 272 / 6 / 0
2-FMA nie jest złe. To nie to co 4-FMA ale z drugiej strony nie potrafi zrobić aż takiego kuku z ciałem w przypadku przedawkowania. Faza jest klarowna, powiem aktywizująca. Fluoroamfetamina health friendly.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 3 / 0
Nie mam wagi więc dawek nie jestem w stanie określić ale myślę że oscylowały wokół 50-150mg.
Oralnie poszła jedna z większych, ale podobne tez sniffem szły.

Większość materiału (0.8grama) przerobiłem noskiem i zarzucam dzisiaj juz na tolerce first shoot P.O i dopiero teraz ta faza ma sens.. ;D
Czuć SEROTONINĘ, jak wyżej ktoś pisał.
Energii zbytnio po tym nie mam, stymulacja jest raczej psychiczna, a w oczach pojawia się lekki zamęt.

Ogólnie, godne polecenia z uwagi na przyjemną nienachalną faze przy wysokiej wydajności.
Jak dla mnie Tylko ORALNIE, sniffem materiał jest niewiele wart. (Może w mixie..?)

Dorzucę jeszcze w kiper do orala, jak lubię przy 3mmc robić i dam znać jak było.. ;D
:yay:
  • 196 / 3 / 0
lipa071 pisze:
Chcę spróbować sniffa na kolejnym egzaminie za tydzień, jak ma się to do p.o.?
Nie warto. Sniff może jako uzupełnienie do P.O
locek pisze:
Probowal ktos wiekszych dawek +200mg?
Ktoś tam pisał że 2-fma ma swój próg przy 120mg i sądzę że większość się tym zasugerowała a autor postu z jakiejś przyczyny nie doznał pełnej mocy podczas walenia mocniejszych drinków..

Moje Serducho jest delikatnie przyspieszona a zjadłem łącznie już ze 250mg (150mg, sniff 2x50mg)
A w pierwszym poście jest napisane cóś takiego:
Sporo osób opisywało to jako bardzo podobne do MDMA
Więc myślę ze jak mi opadnie tolerka to biorę tego troszeczkie i walę 250-300mg Oralnie...
:yay:
  • 1911 / 434 / 4
jestem bardzo ciekaw porównania do 3MMC:

euforia siła oraz długość działania peaku "high"
stymulacja
empatia
sex - ew. zabawy
nauka / skupienie
zjad - o ile takowy występuje
długośc póltrwania efektów po zażyciu i zakończeniu "fazy" az do trzeźwości
no i i dawki...
jakie - do jakich czynności - aż do odlotu o ile na tej substancji da się odlecieć

pytam z uwagi na jakby to okreslić - większe bezpieczeństwo w przypadku zarzucenia wiekszej ilości , niz w przypadku 3FA lub 4FMA
DXM
  • 1167 / 13 / 0
nijak tego nieda sie porownac wedle mnie
calkiem inne substancje
  • 1911 / 434 / 4
vi4rus pisze:
nijak tego nieda sie porownac wedle mnie
calkiem inne substancje
nie chodzi mi o "porównanie" a raczej "przyrównanie" ...

chodzi mi o "efekt" krok po kroku ( wg punktów które wymieniłem ) jak się ma ta substancja do 3MMC i tylko o to - wiem, że to zupełnie inny profil działania.
DXM
  • 381 / 11 / 0
Na mnie 4fma działa mocni kanapowo, serotoninka przez kilka h wyczuwalna, ale w takiej bardzo fajnej, subtelnej mocy, mogę leżeć, pić piwka i gadać z kimś, ale robić coś już nie bardzo, w porównaniu do 3mmc to bym powiedział że to wersja bardzo lajtowa która działa zdecydowanie dłużej.
Anaboliczny dżentelmen.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.