Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 311 / 4 / 0
Jak sie ma w działaniu do 4-BMC w dawkach 150-200 w skali 1:1?
  • 3363 / 360 / 0
Doda speeda, ale bardziej umyslowo niz cielesnie, moim zdaniem za duzo EPH. W takim miksie tylko 150mg brefa i max 50mg EPH. Powodzenia.
  • 620 / 69 / 0
Jak wyglada miks EPH + amfetamina ? Jest to w ogóle bezpieczne ? Prosiłbym o jak szybką odpowiedz.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2012 przez motocyklista, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1472 / 197 / 0
Nie ma sensu, a amfetamina sama w sobie nie jest bezpieczna.
Już była dyskusja o tym miksie.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 69 / / 0
a może ktoś powiedzieć coś na temat miksu etylo z pmppp (zwany również jako mppp), lub z ethcatem? nada się to do czegoś? Albo któreś z powyższych z brefedronem (nieregularny kryształ). Jak coś mam jeszcze do miksów 3,4 dmmc, ale z samym etylo już próbowałem... no chyba że zna ktoś jakis dobry przepis na mix z którymś z powyższych... :)
  • 438 / 3 / 0
etylofenidat+ethcat jak najbardziej, z mppp nie wróżę niczego specjalnego, raczej dość niekreatywne podbicie stymulacji, brefedron z etylofenidatem to całkowita pomyłka. 3,4dmmc też do innych miksów. Ogólnie należy przyjąć, że wcale nie jest prawdą, iż mocno aktywne stymulanty dobrze się komponują z serotogenikami, to jak połączyć pomidorówkę z ogórkową, niby obie dobre, ale razem wychodzą niesmacznie ;)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 438 / 3 / 0
M864 pisze:
3mmc + etylfenidat?
dobry/zły pomysł?
Zależy jakie dawkowanie, ale na serio, nie rozumiem, czemu tak wiele osób chce wrzucać do serotogeników silne stymulanty? Co to ma dać? Całym urokiem serotogeników jest to, że właśnie stymulacja jest bardzo subtelna, jeżeli chce się tutaj dopasować dobry stymulant (a zwłaszcza taki który kopie noradrenalinę, jak etylofenidat) to trzeba by próby przeprowadzać bardzo długo, żeby dojść do satysfakcjonującego wyniku. Jeżeli miks będzie na zasadzie "na chłopski rozum" - żeby było euforycznie i serotonicznie z kopem stymulacji, to euforyk+stims - to albo wyjdzie kompletna klapa, bo jedno z drugim będzie się gryźć albo (najczęściej) przeważy stymulant, a serotogenik w najgorszym wypadku może zadziałać jak, powiedzmy, katalizator schizoidalności noradrenaliny. Ponadto serotonina często powoduje (jak nie zawsze) aktywację dopaminy, a zalewanie mózgu dopaminą w połączeniu z noradrenaliną + serotonina która potrafi nakręcić poważnego badtripa przez swoje właściwości psychodeliczne, może z miłego plusia 3-mmc zrobić psychotycznego bandytę. ;)
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

• 69 / / 0
A jakiś mix z NEB'em (n-etylobufedronem)?
  • 438 / 3 / 0
k0t0n3l pisze:
Temat jest zdaje się o etylofenidacie, chyba, że o to jest pytanie ;) , więc etylofenidat mam wrażenie sam razem z NEB'em by się nie sprawdził. Można spróbować NEB+ethcat(igły)+etylofenidat w proporcjach uśrednionych (bo to oczywiście zależy od użytkowanika i jego doświadczenia) 50+100+25 (mg) sniff. Fajnie może to zeuforyzować alkohol 40% w ilości ok. 100ml podanych mniej więcej po 30 minutach (jeden z nielicznych miksów gdzie alko. się komponuje i nie działa destrukcyjnie ;) ) NEB można zastąpić (a nawet chyba lepiej) bufedronem. Etylofenidat można zdjąć i zamiast tego NEB+buf+ethcat (wtedy już bez alko.) :)

• 69 / / 0
alfachem pisze:
k0t0n3l pisze:
Temat jest zdaje się o etylofenidacie, chyba, że o to jest pytanie ;)
Tak tak, chodziło mi o miks etylo i NEB'a :) wydawało mi się, że coś z tego może być, ponieważ NEB napędza mnie bardziej psychicznie, w głowie, niżeli ciało, w głowie milion myśli ale ciało spokojne, a etylo bardzo działa na ciało (pomijając ze w głowie tez jest ok :D), ale brakuje mu takiej jakiejś delikatności jaką ma dla mnie NEB :P
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków

Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.

Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny

Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.