meira pisze:Przecież 75 mg to jest nic. tzn zależy jakie dawki brał. bo jak ktoś jest mocno wjebany, to 450 ledwo na zaleczenie skręta wystarcza. A poza tym wóz albo przewóz. Albo bierzesz albo nie.
no nie wiem, ja biorę 600mg przez parę ostatnich miesiecy i 75mg na skreta bardzo dobrze styka. przyjmuję takie 75mg po 36h kiedy juz skret zdazy się rozkrecic i taka dawka zwalcza wiekszosc objawow..
Pytałem się znawcy dopingu czy może to być spowodowane Testosteronem, to powiedział, że tak. Dopóki organizm się nie przyzwyczai. A to mój pierwszy cykl na Testosteronie. Więc pewnie nałożyły mi się dwie kurwy na bezsenność - od Teścia i od Kody... Zobaczymy dziś... Mam nadzieję, że zasnę... Do tego 4mg klona.
Wczoraj 8mg poszło i nic - zero wyciszenia, zupełnie nic. Klon nie działa. Ciekawe zjawisko. Normalnie po 8mg to bym spał pół doby.
[ciach - nie na temat] a.a.
ej, to nie fer... zbyt drastyczne postępowanie :/ przywróć to ;P
Btw. zacząłem dziś biegać, co prawda jedno kółeczko, dookoła osiedla, ale od czegoś trzeba zacząć... :) = może to pomoże w zasnięciu...
Pozdro.
Powód: .
Zaraz łykne recznę witamin, zjem klona melatonine zapije kasztelanem i ide spaciu.
Wpis sponsorowany przez blog adhesive.
[ciach] Jako że to wątek dla uzależnionych, to starajmy się nie kusić ludzi plzkthx. a.a.
Powód: .
adhesive, wychodzisz z kody a wjebujesz się w inne dragi? Uważaj, bo posługując się nimi możesz się na nie przerzucić, ileż to przypadków takich było... sam dobrze o tym wiesz. Jak rzucać to wszystko, ale to tylko moja opinia.
* * *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
Ale jest jedno ale... obudziłem się o 4 rano... czyli kurwa znów spałem 5h... ojebałem po przebudzeniu całego klona i nie mogłem zasnać ni chuja więcej... Obudziłem się kurewsko ożywiony...
I co tu robić? Walić codziennie 75mg i schodzić łagodnie np. o 15mg co kilka dni?
Bo nie mogę sobie już pozwolić na nie-spanie... Od poniedziałku praca ! :(
Jakieś rady?
Trzymaj się.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.