Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
A kto mówił o zaleczeniu skręta? Mowa o łatwiejszym zaśnięciu.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 382 / 7 / 0
Nie wezmę dawki 75mg, bo już tego nie biorę. Jak wezmę, to już całą paczkę i popłynę, więc kiepska rada. Brałem dawki 450mg-600mg przez 2 miechy codziennie. Najwyżej kolejna noc zjebana... Dziś zakupiłem 4 paki klonów, opierdolę z 8mg (normalnie jem 1-2mg) i zobaczymy...
  • 3901 / 563 / 0
meira pisze:
Przecież 75 mg to jest nic. tzn zależy jakie dawki brał. bo jak ktoś jest mocno wjebany, to 450 ledwo na zaleczenie skręta wystarcza. A poza tym wóz albo przewóz. Albo bierzesz albo nie.
450mg na zaleczenie skreta? no juz bez przesady. nawet jesli bierzesz 1 czy 2 gramy dziennie to i tak 450 jest dosc duzą dawką i spokojnie pozwala zaleczyc skręta.

no nie wiem, ja biorę 600mg przez parę ostatnich miesiecy i 75mg na skreta bardzo dobrze styka. przyjmuję takie 75mg po 36h kiedy juz skret zdazy się rozkrecic i taka dawka zwalcza wiekszosc objawow..
  • 382 / 7 / 0
Jednak się skusiłem na te 75mg Kodeiny, bo non stop nie mogę spać, wczoraj znowu po 6 rano zasnąłem... Kurwa mać. I spałem 5h tylko. Wykańcza mnie już to... Powienien spać po 8h minimum na cyklu. Ok, zjadłem i zobaczymy dziś jak będzie. Jeśli zasnę, to znaczy, że to absta od Kody. Jeśli nie zasnę, to znaczy, że od Testosteronu...
Pytałem się znawcy dopingu czy może to być spowodowane Testosteronem, to powiedział, że tak. Dopóki organizm się nie przyzwyczai. A to mój pierwszy cykl na Testosteronie. Więc pewnie nałożyły mi się dwie kurwy na bezsenność - od Teścia i od Kody... Zobaczymy dziś... Mam nadzieję, że zasnę... Do tego 4mg klona.
Wczoraj 8mg poszło i nic - zero wyciszenia, zupełnie nic. Klon nie działa. Ciekawe zjawisko. Normalnie po 8mg to bym spał pół doby.

[ciach - nie na temat] a.a.

ej, to nie fer... zbyt drastyczne postępowanie :/ przywróć to ;P

Btw. zacząłem dziś biegać, co prawda jedno kółeczko, dookoła osiedla, ale od czegoś trzeba zacząć... :) = może to pomoże w zasnięciu...

Pozdro.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012 przez WuWuA32, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: .
  • 383 / 6 / 0
Ja zacząłem detox od wczoraj (chyba... ach te klony). Szczerze mówiąc nie spodziewałem się, że będzie tak lekko. Może się jeszcze nie rozkręcił na dobre. Kupiłem sobie dodatkowo magnez, potas, wapń i jakieś tam witaminki oraz melatonine. Miałem opłacić podatek od mieszania, ale chuj tam. Znalazłem jeszcze tramal z 600mg. Oczywiście siedze ubrany jak eskimos i jeszcze ten mróz pukający do okna balkonowego brr... Najbardziej nienawdzię dwóch rzeczy: uczucia "wyruchania" z samego rana, oraz wybudzania w ciągu nocy z napierdalającymi nogami. Tak myślałem, że ten tramal by mi pomógł ale wtedy detox chuj strzelił.

Zaraz łykne recznę witamin, zjem klona melatonine zapije kasztelanem i ide spaciu.
Wpis sponsorowany przez blog adhesive.

[ciach] Jako że to wątek dla uzależnionych, to starajmy się nie kusić ludzi plzkthx. a.a.
Ostatnio zmieniony 10 lutego 2012 przez angor animi, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: .
  • 1196 / 10 / 0
Pierwsza czynność ku trzeźwości to wywalenie tego Tramalu, najlepiej do kibla, bo nie do odzyskania.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Wywal do kibla, wywal. Ja sobie potem zrobię jenkem. Mniam.

adhesive, wychodzisz z kody a wjebujesz się w inne dragi? Uważaj, bo posługując się nimi możesz się na nie przerzucić, ileż to przypadków takich było... sam dobrze o tym wiesz. Jak rzucać to wszystko, ale to tylko moja opinia.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 382 / 7 / 0
Zjadłem wczoraj te 75mg kody, jak ktoś tam sugerował i zasnąłem jak dziecko po 23 godzinie !!! kurwa mać, czyli to koda a nie Testo...
Ale jest jedno ale... obudziłem się o 4 rano... czyli kurwa znów spałem 5h... ojebałem po przebudzeniu całego klona i nie mogłem zasnać ni chuja więcej... Obudziłem się kurewsko ożywiony...
I co tu robić? Walić codziennie 75mg i schodzić łagodnie np. o 15mg co kilka dni?
Bo nie mogę sobie już pozwolić na nie-spanie... Od poniedziałku praca ! :(
Jakieś rady?
  • 1196 / 10 / 0
Nic nie łykaj, tylko skręta przeciągasz. Po paru dniach powinno być lepiej, potem już benzo powinno pomóc.

Trzymaj się.
  • 475 / 17 / 0
Masakra. Jak ja nienawidze takich gadek typu "wytrzymaj z dnia na dzien bedzie lepiej" . Nie obrazajac nikogo , jest chuja lepiej! Czekalem ponad 2 tygodnie po detoxie i co? I gowno! Bylo coraz gorzej. 2 dni temu dostalem takich dreszczy , ze trzaslem sie z pol godziny,a potem nagle uderzenie goraczki ponad 40 stopni. I to ma byc lepiej!? Nie wiem , w poniedziaek ide 3 raz do lekarza , przez okres 2 tyg. , zobaczymy co powie. Ze mna na detoxie lezal koles co mial "pratkujaca gruzlice". Jak sie dowiedzielismy od razu do lekarza , a On na to " to nie jest zarazliwe i tyle". Nie wiem co sie ze mna dzieje. Ile mozna chorowac i to bardzo chorowac , miesiac , dwa? Ja juz mam ostra grype 3 tygodnie i nie jest lepiej? Sorki za wyrazenia , ale sie unioslem. Pozdrawiam all.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.