Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 134 / 1 / 0
Ja uwielbiam sobie dorzucić jakiś psychedelik. Coś czuję, że za niedługo modna będzie u mnie amanitka, ale z niecierpliwością czekam na poczciwe łysiczki :diabolic:
  • 321 / 3 / 0
alkohol do wszystkiego pasuje

mj + DXM = panika, wielki puls, po za tym mj to gów...
Uwaga! Użytkownik Dezinteglator jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 15 / 0
Jak dex z alkoholem to ilość progowa dexa. U mnie 90mg + duża ilość alko dawało pewność siebie do kwadratu w rezultacie odpierdalanie
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 34 / / 0
alko + dex zdecydowanie psuje doznania, dodatkowo z żołądkiem nie jest wtedy najlepiej. Jednak pare razy zrobiłem mix 300-450mg dex i jedno piwko gdy faza wejdzie, eliminuje to u mnie w pewnym stopniu robowalking i to uczucie po dexie, że wyglądam jak upośledzony zombie, fajnie wtedy wyjść na zewnątrz pochodzić na kminie. Jakakolwiek ilość alkoholu zazwyczaj powoduje u mnie zanik cev'ów. Najlepszy mix zdecydowanie dex+ niewielka ilość mj gdy już czujemy, że zaczyna się dziać. Dzisiaj właśnie pierwszy raz wziałem dexa od jakiegoś roku w ilości 390mg i jestem pozytywnie zaskoczony, ostatnie tripy jedyne co powodowały to ból głowy i dziwnego rodzaju panikę. Przyjąłem 26 tabl 2 godz temu i nie mam jakiejś bomby, po prostu przyjemnie się słucha muzyki, pierwszy raz od dobrych kilku miesięcy zachciało mi się odpalić gierke na kompie i fajna wkrętka, normalnie sie porozumiewam z ludźmi i najlepsza ta dziwna DXM'ow euforia w głowie siedzi, nie pamiętam abym miał tak przyjemną dexową faze kiedykolwiek, a kiedyś sporo tego jadłem. Myślałem że z aco już koniec bo znikła u mnie magia, a dzisiaj taki pomysł wpadł do głowy żeby zakupić i odkryłem inną stronę dexa :)
  • 5774 / 1184 / 43
poppers na peaku
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3854 / 314 / 0
Za duża ilość alkoholu powoduje poważne wyrwy w pamięci. Oj, wtedy to się odpierdalało. Mimo wszystko, to nie ma to, jak stara, dobra mj dopalona już po wejściu.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 978 / 121 / 0
london5 pisze:
Poppers na peaku

Jak opisałbyś działanie takiego mixu? Poproszę jak najwięcej szczegółów:)
  • 488 / 13 / 2
dex, więcej dexa potem gałka + dex a na drugi dzień DXM + wiadro lub dwa na peaku + więcej dexa :D = zgon w niedzielę po takim weekendzie, zamuła po gałce i rozjebanie po całości.

Oczywiście czosnek do tego zawsze w dużych ilościach, chociaż rzygać nim się mi już chce.

Dałem jednak "więcej dexa" :D
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez Rahciah, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 5774 / 1184 / 43
Kochanek Heleny pisze:
london5 pisze:
Poppers na peaku

Wyobraź sobie, że w twoją głowę wjeżdża 1000 tonowy pociąg towarowy, gwiżdżąc wuuuuuuu, a prowadzi go naćpany maszynista walący konia
Ostatnio zmieniony 10 października 2013 przez london5, łącznie zmieniany 1 raz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 978 / 121 / 0
london5 pisze:
Kochanek Heleny pisze:
london5 pisze:
Poppers na peaku

Wyobraź sobie, że w twoją głowę wjeżdża 1000 tonowy pociąg towarowy, gwiżdżąc wuuuuuuu, a prowadzi go naćpany maszynista walący konia

Mhm, czyli są pewne podobieństwa z benzyną na peaku %-D
Musze sprobowac
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...