Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 766 / 136 / 6
5 mg buprenorfiny doustnie i po dwóch godzinach 50mg pentedronu w nos - szczęśliwe połączenie! Można doprawić piwkiem lub paleniem. pentedron mocno niweluje sedację, ale zostawia resztę przyjemnego działania bupry, dodaje swoje i mamy świetny miks na bardziej statyczny koncert/do pogadania z ludźmi.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 6178 / 435 / 12
@mekisiaron: Jeśli weźmiesz tramadol wcześniej niż 3-MMC, to ryzyko jest znacznie wyższe niż w odwrotnej kolejności. Zespół serotoninowy wywoływany jest zbyt dużą ilością serotoniny w przestrzeniach międzysynaptycznych. Tramadol nie pozwala serotoninie uchodzić z przestrzeni, a 3-MMC działa wyrzucając do tej przestrzeni określoną ilość serotoniny, oraz nie pozwalając jej uchodzić. Wywołując tramadolem rzeczoną blokadę (wychwytu zwrotnego), zjadając później 3-MMC wzmocnisz ją. To bardzo niewskazane, gdyż 3-MMC zaleje przestrzeń dużymi ilościami serotoniny, a ujście będzie zablokowane. Blokada + zalew = od cholery serotoniny w przestrzeni --> ryzyko ZS.

Jak najpierw wrzucisz 3-MMC, to najpierw nastąpi zalew, a blokada stawiana przez 3-MMC jest słaba i jeszcze słabnie z czasem działania. Dodam, że spadanie poziomu serotoniny jest nieprzyjemne. Gdy już po zalewie wzmocnisz blokadę tramadolem, spowolnisz opadanie poziomu serotoniny i będzie przyjemniej, choć w całokształcie mniej... "intensywnie".

Pozdrawiam. :)
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 274 / 3 / 0
pentedron + heroina , niewiem czemu ale namnie dziala lepiej niz klaszyczy speed ball czyli koka + hera
Jestem poprostu slabo podatny na koke , nie nie niejest to zly towar , wrec zajeisty (flake) . ale moze to przez adhd , koka mnie uspokaja , nie dajac konkretnej eufori. Co do samego miksu hera z pentedronem pentedronu nie trzeba wiele , przynajmniej dla mnie niemam jakiejs wielkiej tolerancji na beta . wszystko w jednej pompce ale grzane na 2 razy , to zanczy ze hera z kwaskem na jednej lyzce do strzykawki potem sama pentedron i do tej samej , robi wysmienice , przy odpowiednich proporcjach zostaje opiatowa euforia zwielokrotniona przez ta dopaminowa , i niema takiej czystej zamuly jak po samym helu , jest sie pobudzonym tzn gadka szmatka itp ale tez mozna sie zawiesic siedzac , sama faza nie trwa dlugo , ze wzgledu na to iz szybko metabolizowany pentedron odchodzi zabierajac ze sobac duza czesc dzialania opiatu .
  • 26 / / 0
@surveilled: Dzięki za odpowiedź. Jednak postanowiłem zaryzykować i dorzuciłem 3-MMC do wcześniej spożytego tramadolu. Było bardzo intensywnie i mocno serotoninowo, doprawdy piękny stan euforycznego oszołomienia :) Na szczęście obeszło się bez niemiłych niespodzianek, tym niemniej więcej tego nie powtórzę (szczególnie teraz po Twoim objaśnieniu). Również pozdrawiam :)
  • 1360 / 179 / 0
Pentedron do wczesniej spozytego tramadolu nadaje sie? Nie znam sie na tym, ale wlasnie dzownili do mnie kumple i pytali czy mozna laczyc (uff, jak dobrze ze juz sie od nich wyprowadzilem; tu pisalem jak polecialem 2 tyg z nimi ehh---> http://talk.hyperreal.info/zmiany-powst ... l#p1276349 ) tram, ktory juz notabene wzieli z pentedronem w miare bezpiecznie? Maja tez 3mmc bodajze i 4bmc z tego co zrozumialem przez telefon, ale te 2 substancje daja duze ryzyko ZS, mam racje? Pentedron sie nadaje? Kilka stron wczesniej pisal ktos ze tramal z pentem to dobre polaczenie. Co wy na to? Dzieki z gory za info.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 154 / 1 / 0
Jesli odb pomixowal tramca z koksem i niestety wykitował, to nie radziłbym 9chyba że lubisz banie z seri:
wrzucam coś po raz pierwszy, opierdole tego w chuj ile się da a potem wyjebany na orbitę będę miał obsrane majtki czy dotrwam kolejnej godziny.
Uwaga! Użytkownik FuckFriendz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 415 / 3 / 0
Sam się dziwię, że to piszę, ale moim zdaniem nadaje się. :-D
pentedron, który w każdym aspekcie działa na mnie chujowo, dobrze się spisywał w roli opio-"podbijacza".
Od dawna uważam, że niska dawka stima dopaminergicznego idealnie komponuje się z opio.
Do tych mixów zazwyczaj używam progowej dawki ketona.
Moim zdaniem faza wtedy nie ma charakteru speedballa...
...nasilone zostaje w niej "opioujebanie". :heart:

Podam przykład:
Normalnie tramadol w dawkach ~2g robi mnie "średnio".
Ostatnio 700 mg tramca z dodatkiem 80 mg NEB'a podziałało dużo lepiej niż wyżej wspomniana dawka bez ketona.
Dla mnie najlepsze jest to, że nie czuje stymulacji w tym połączeniu.
Tramc dostaje "bonus do dawki x2." :-D
[wydaje mi się, że wyższe ilości ketonów mogą psuć ten efekt]

Generalnie gdyby ktoś zaproponował mi sam pentedron odpowiem: "Nie, dziękuję."
Jednak jeżeli wcześniej już będę na opio: "Bardzo chętnie skosztuję."
  • 2334 / 9 / 0
Telepa w chuj zapewne. Bez benzo bym nawet nie pomyślał.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 39 / 1 / 0
A jak wygląda opcja pentedron + kodeina ? Dziwne, że nikt jeszcze nic nie napisał o tym miksie.
Czy działanie obu substancji się nakłada czy może pente zniweluje działanie kody ? Bezpieczne będzie w ogóle to połączenie ?
  • 46 / 1 / 0
Moze nie probowalem ale połaczenie wyglada git polecil bym ci ( ja tak zawsze robie przy polaczeniu opio z stymulantami) pierw wez kode tyle co zwykle moze 10 %-20% wiecej i na wejsciu walnij sniffa pente w ilosci 60-70%(zawsze idzie dosniffowac) tego co walisz solo i powinno byc zajebiscie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Nasi sąsiedzi legalizują marihuanę. Do 100 gramów na własny użytek

Czechy przygotowują się do ważnych zmian w swoich przepisach dotyczących marihuany. Od 1 stycznia 2026 roku będzie tam legalne posiadanie do 100 gramów marihuany oraz uprawa do trzech roślin konopi na własny użytek. Dzięki temu, Czechy staną się drugim krajem w Unii Europejskiej, który zdecydował się na takie rozwiązania.