Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1489 / 22 / 0
Nigdy nie brałem akurat baclofenu, boję się go. Ale pewnie musi wzmocnić sedację :*)
Tak, jak respekt mam do GBL. To też możnaby tam dorzucić ;-)

Marzę o DHC od dłuższego czasu, z tym to bym pomiksował :*)
  • 216 / 1 / 0
baclofen jak najbardziej jest w porządku :*)
Jeśli mi coś kobieta skradnie, mąż lub chłopiec,
Niech szykują: ta pochwę, ten gębę, tyłek ów
  • 1709 / 11 / 0
Tylko kaca strasznego powoduje :-)
  • 1971 / 222 / 0
th0 pisze:
Sytuacja nst.:
Metkat z rana, metkat w południe, metkat wieczorem (każdy strzał z dwóch pak) codziennie od grudnia... no może z małymi przerwami jak tolerancja spowoduje działanie typu 'strzał = natychmiastowy zjazd'.
O kurwa, jak myślisz, kiedy przestaniesz chodzić i mówić? Swoja drogą to naprawde ciekawe i ciekawe, czy uniknąłbyś manganizmu jakbyś teraz przestał...
  • 19 / 2 / 0
Czy jest sens podbijania kody, poprzez zażycie wcześniej 0.5-1mg Deksametazonu ? Wg. Wikipedii Deksametazon jest induktorem enzymu CYP2D6 więc znacznie zwiększa metabolizm kody w morfinę, próbował już wcześniej ktoś takiego połączenia ?
  • 987 / 8 / 0
Co myślicie o mixie kody z MXE? Wydaje mi się że byłaby to świetna kompozycja :) Oby tylko nie zapomnieć o oddychaniu...
Uwaga! Użytkownik greenwave nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 742 / 12 / 0
Miksowałem małe dawki pięknie podbiły kodeinę :*) .
  • 3732 / 45 / 0
Juz sie tak nie przejmujcie depresja oddechowa. Musielibyscie przyjac sporo kodeiny. Nie zapominajcie, ze ten, ktory narobil Wam stracha, raczyl sie w ciagach roznymi innymi substancjami. Ja miksowalam rowniez z makiwara i nie mialam problemow z oddychaniem, jednak przestrzegam przed paleniem mj w polaczeniu z dysocjantami i opio - wiele razy dosc nieprzyjemnie sie nacielam.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2013 przez Wawoj, łącznie zmieniany 1 raz.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 791 / 7 / 0
mefedryna pisze:
Czy jest sens podbijania kody, poprzez zażycie wcześniej 0.5-1mg Deksametazonu ? Wg. Wikipedii Deksametazon jest induktorem enzymu CYP2D6 więc znacznie zwiększa metabolizm kody w morfinę, próbował już wcześniej ktoś takiego połączenia ?
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19601803
jedynym znanym induktorem cyp2d6 jest glutetimid
Knowledge itself is power, for wisely used knowledge is the most lethal of weapons
So as the shots sing out like a piper, everyones scared of the neighbourhood sniper!
  • 1188 / 5 / 0
Pokochałam miks kodeiny z benzodiazepinami, poezja. :)
Uwaga! Użytkownik Krolik1993 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.