Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 55 / 0
flufedron w połączeniu z GBL'em i piperazyną jest bardzo euforycznym mixem. I to nie w dawce 250mg, a 50mg... ;-)
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 159 / 8 / 0
Czeslaw pisze:
Serio pytasz? Pewnie coś jak po pół grama MDMA.

Aha, jeśli nie wiesz jak to jest to uświadomię Cię, że nie ma euforii tylko zastanawiasz się czy przeżyjesz.
Umrzeć to może nie, ale dobrze że mnie nikt ze znajomych nie widział w takim stanie ;-)

offtopic:
Po tej próbie utwierdzam się w przekonaniu, że poza mefedronem lepiej nie tykać innych ketonów. Mef jest najmocniejszy i sprawdzony. Brałem go 1,5 rok bez żadnych negatywnych konsekwencji, a takie testowanie 10 różnych ketonów jest dla mnie bezsensem - inna sprawa, że poza mefem inne ketony działają bardzo słabo.
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 283 / 1 / 0
3 sprawa ze mef legalny juz nie jest i dostac nie zeniony mef ( o ile wogule ogarnac mef jest jescze mozliwe) graniczy z cudem

STOP. To nie temat o mefedronie - PcP
Ostatnio zmieniony 02 lipca 2011 przez Kocyk, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 124 / / 0
Niech ktoś opisze stan po podaniu doustnym
  • 1167 / 13 / 0
testował ktoś kryształ?
  • 849 / 42 / 0
No wlasnie. Mialem zamowic, ale na razie sie wstrzymalem. To rozowe gowienko, ktore bylo ostatnio bylo tragiczne. Pierwszy fluf jaki bralem (z /ciach/) byl bez porownania lepszy.

nie rozmawiamy o sklepach, następnym razem będzie ostrzeżenie #czeslaw
  • 3449 / 121 / 8
Hahahahahha a jednak da się zrobić biały? To co się dzieje na rynku to nieporozumienie, wciskają ludziom rozmaite syfy z reakcji bo nie potrafią tego oczyścić.... Niech ćpuny zdychają
  • 1167 / 13 / 0
kiedyś jak kumpel miał schowane buffa i MDPV w jakimś słoiku to po okolo pól roku zrobił mu się taki sam kolor jak ten fluf (buff i MDPV). i do tego jakiś olej ciekł z substancji. może ten stary był złe przetrzymywany?
  • 1959 / 55 / 0
MDPV jest higroskopijne, może dlatego.
Ostatnio zmieniony 09 lipca 2011 przez Thirteen, łącznie zmieniany 1 raz.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 2814 / 14 / 0
Jest? Nie zaobserwowałem. Aktualnie trafiła do mnie odpowiednią próbka to część jej poświęce.
Predzej są to produkty rozkładu. Produkty rozkładu beta-ketonów omówiłem częściowo w dziale Syntez w temacie o otrzymywaniu ich z wykorzystaniem amoniaku na przykładzie katynonu.
flufedron ten najprawdopodobniej zanieczyszczony jest bromopochodną. Kłopotliwe jest jej wydzielenie w syntezie wszystkich beta-ketonów.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.