Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 157 / 1 / 0
Ponury mówił o dużych dawkach (jak dla mnie 10-15mg), więc się nie ma co dziwić. Strasznie przytłaczające wejście, następnie odrealnienie, przyspieszenie akcji serca, wzmożona potliwość, ma prawo wymęczyć.
  • 283 / 1 / 0
Tolerka na AM zapierdala jak dzika radze robic madre przerwy ;-)
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 3205 / 176 / 0
Jak długa jest mądra przerwa? :>
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 2 / 0
i nie tylko na am, popaliłem 4 dni tego po czym ani j122 ani j 210 nie potrafilo rozwinac swojej mocy na dluzej niz 2 godziny a efekt i tak slaby
  • 283 / 1 / 0
Czy tylko mi po paleniu am od tygodnia , straszliwie zajebalo to płuca?
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 3205 / 176 / 0
Powtórzę pytanie - jaka to jest mądra przerwa? W paleniu nie mam żadnego doświadczenia, ale intencję kupić AM mam właśnie, a że nie będzie mnie cisnęło bardzo to jeśli te mądre przerwy są w miarę...

Ciągom mówim nie.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 1 / 0
Po 2 tygodniach abstynencji od kanna jakieś 60-80% początkowej mocy.
  • 550 / 3 / 0
Przekonaliście mnie - zamawiam. Mam tylko parę pytań. Ktoś próbował rozpuszczać to w eterze dietylowym? Jeśli tak to jaka jest rozpuszczalność na oko? Jeśli chciałbym rozpuszczać w acetonie to, czy zmywacz do paznokci może być, czy pływają w nim jakieś gówna mogące uszkodzić mi płuca?
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 205 / 1 / 0
Ja mam inne pytanie, po chuj bawicie się w mieszanki? Nie lepiej sobie sypać po 1mg? W plenerze po nabraniu doświadczenia nie sprawia to problemu. Zmywacz do paznokci to nie tam jest za dużo syfu.
Skurwysyn.
  • 6 / / 0
Da rade się tym relaksować paląc ze skręta... chodzi mi o te serce... za każdym buchem tak mocno wchodzi?

Znacie jakiś sposób na zabicie tego chemicznego smaku/zapachu (tak czytałem)... chodzi mi o to czy da rade coś dodać by to zmienić ...
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.