Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
lordox20121 pisze:Na ciągu od sylwestra poszlo mi okolo. 70 torebeczek z kanna roznego rodzaju, na poczatku am,mam ur potem wiekszosc jwh a na koncu akb bb i znow am, nie wiem co jest ze mna, czuje sie jak w nałogu, dzien bez maczanki to dzein bez sensu nie wychodze na pole, przestalem palic w poniedzialek , nerwy w chuj az do dzis czyli srody juz jest lepiej.. To oznaka by przestac zsyntetycznym kanna? I ktory waszym zdaniem jest najmniej szkodliwy? I czy po wyjsciu z tego stanu będę mógl jarac zwykla MJ? czy tak samo zacznie sie tqaki chujowy stan?
Moim zdaniem najmniej szkodliwym kannabinoidem jeżeli chodzi o skutki uboczne krótkotrwale są ur-144 , bb -22 .
Od syntetyków z cząsteczką fluorową trzymać się z daleka !
Jasne że możesz jarać Mj , będzie klepać trochę słabiej i profil działania będzie nieco inny , ale opadnie ci tolerancja to i mj będzie klepać coraz lepiej .
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.