Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 108 / 1 / 0
ah no masz racje smak nie jest najlepszy ale jak sie zmusisz to wypijesz :-) wyobraz sobie ze to czekolada :-D
o o
 |
\__/
  • 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: XoR »
Nie wydaje mi się aby wyobrażanie sobie czegokolwiek cokolwiek pomogło w przypadku konsumpcji bagna jakim jest GM :-O

Najbardziej pomaga myślenie o dobrych stronach tripa i dodanie czegoś zabijającego smak. Osobiście mogę polecić jaką colę zamiast wody. Z colą można wypić największe badziewia :-D
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
Ja sobie zawsze wmawiam ze dla tej bani musze wytrzymac i smak czuje ale staram sie nie zwracac na niego uwagi bo wiem ze za kilka godzin bedzie fajna faza wiec warto ;-)
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 108 / 1 / 0
dokladnie.... teraz wlasnie akurat pije gm ale poczatki moze i byly takie ze niebylo zbytnio dobre w samku, teraz niezwracam juz na to uwagi :-D to chyba normalne :-p
o o
 |
\__/
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Mi najbardziej znośnie gałka wchodziła zapiajana Coca-Colą. Najbardziej znosie, co nie znaczy że była smaczna. Jedyna wada, że się po tym często odbija.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 108 / 1 / 0
@Plankton - zauwazyles jakies roznice w odstepach od czasu w piciu galki chodzi mi o to ze np. pijemy kilka lykow mija 10 min nastepne kilka.... puzniej wpierdalamy "blotko" czy lepiej odrazu wszystko na raz wyjebac? bo moim zdaniem jak pije sie z przerwami to faza wchodzi wlasnie wolniej a na raz jak sie walnie to zauwazylem ze po kilku godzinach nawet nieczujesz kiedy weszla faza....
o o
 |
\__/
  • 424 / 6 / 0
Półtorej paczki zmielonego Kamisa plus kubek mocnej kawy to chyba dosyć na pierwszy raz? Nie poklepie chyba zbyt mocno, zakladając że podziała.
Raz, dwa, trzy, jedziemy...

edit: dziesięć minut później. Wypiłem zawiesinę z jednej paczki, więcej nie dałem rady, pomimo środków ochronnych. Kiedyś, kilka miesięcy temu, próbowałem brać gałkę, ale smak mnie powalił. Teraz zatkałem sobie nos spinaczem do bielizny, odpaliłem kadzidełko obok. Cześć gałki wsypałem na kromkę chleba, część dałem w zawiesinę. I dało się nawet zjeść, smaku właściwie nie czuć.
Odrzuciło mnie to paskudne uczucie, gałka w wodzie spływająca przez usta do gardła, bleee...
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2006 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: JanW31 »
po tym jest zajebista faza. W niedziele o 9 rano zalalem zmielone 3 orzechy wrzatkiem i wypilem. ok 14 mialem zaburzenia swiadomosci, przestrzeni i czasu. Objawy fizyczne- bole serca, piana zamiast sliny.Faza trwala ze 2h ale do wczoraj czulem jeszcze male zaburzenia swiadomosci.
  • 523 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Plankton »
WukaZielonaSztuka pisze:
@Plankton - zauwazyles jakies roznice w odstepach od czasu w piciu galki chodzi mi o to ze np. pijemy kilka lykow mija 10 min nastepne kilka.... puzniej wpierdalamy "blotko" czy lepiej odrazu wszystko na raz wyjebac? bo moim zdaniem jak pije sie z przerwami to faza wchodzi wlasnie wolniej a na raz jak sie walnie to zauwazylem ze po kilku godzinach nawet nieczujesz kiedy weszla faza....
Zdecydowanie tak. O wiele lepiej jest wziasc na raz, to tylko jeden ochydny lyk a nie kilkanascie i nie myslisz juz caly czas o tym jakie to niedobre a jeszcze musze kilka lykow zrobic. Sam bralem prawie zawsze naraz, tylko kilkakrotnie tak dlugo i ledwo co mnie koplo o wiele bardziej chcialo mi sie wymiotowac. Kiedys jak moi koledzy brali po 6 calych galek i pili ja wlasnie tak po kilka lykow i ich wogole nie koplo. Ja polecam pic zawsze na raz ;-) Swoja droga to po swietach musze sobie zarzucic kilka galek bo juz dawno nie jadlem.
Uwaga! Użytkownik Plankton nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 424 / 6 / 0
No to jestem po swoim pierwszym razie z gałką. Jedna paczka mielonego kamisa ładowała się 4,5 godziny (za długo jak dla mnie). Faza początkowo całkiem fajna, niestety weszła za póxno i zasnąłem <_< . Nazajutrz, to jest dzisiaj rano byłem jakby skacowany do południa. I dostałem naprawdę zajebistego zatwardzenia :-/ Super.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.