Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Odstawiaj to gówno jak najszybciej.
Polecał bym najpierw odstawić sertę, bo po odstawce możesz mieć jakieś lęki + bezsenność, które to objawy skutecznie zniweluje mianseryna. A w ciągu 2-4 tygodni zejdź stopniowo z tej ostatniej. Oczywiście możesz to wszystko wykonać jednym cięciem, ale to zwiększa ryzyko powikłań, których za chuja Ci nie życzę. Jednak piszę tylko, jak ja sam bym zrobił.
Zdziwisz się, ile potrafisz mieć emocji w sobie, myśli, zajawek różnotematycznych... Ja, jak odstawiłem fluo po 1,5 m-ca brania, to po kilku dniach zacząłem być przez bliskich indagowany, że co tam u mnie słychać, że jestem taki wesoły i uśmiechnięty - oraz rozmowny (dodam, że w ogóle, z natury jestem rozmowny ;)
Życie, panie Scumfuck.
Jebać te wszystkie zamulacze głowy, brać przez jak najkrótszy czas (czasami deprecha gryzie po dupie, czasem nie ma wyjścia...). Ja brałem fluo na deprechę po odstawieniu kody i pomogła, ale teraz jestem BARDZO zadowolony, że odstawiłem. Jedna z moich lepszych decyzji w ostatnich miesiącach.
Pozdro.
kodeinowy szaman pisze:uzależnienie fizyczne to żadne uzależnienie. Śmieszą mnie ludzie co brali SSRI miesiącami a nagle chcieliby je odstawić z dnia na dzień- zapewne żeby sobie zaćpać
Ja jestem uzalezniony of ssri I od opiatow tak smiesznie I obie substancje a raczej ich brak jest w stanie zaprowadzic mnie w miejsca o jakich w najgorszych koszmarach nie snilem ... Pokory czlowieku
i nie sugeruj sie moim nickiem bo pozory mogą mylić!
W długim ciągu skręt może być naprawdę sporą barierą psychiczną, choć sam jest fizyczny.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.