Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 137 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cuba23tt »
MeneVes co to jest "coś" ? może teraz to wyjebki same bo z wcześniejszych opisów wynikało jedno znacznie że taki kozak albo poprostu reklama była robiona
Uwaga! Użytkownik cuba23tt jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Jak ja to testowałem, to 375mg robiło bardzo fajnie i na 4h byłem bardzo euforycznie zajebany. Było to ok. 2 miesiące temu. Później miałem to kolejny raz, trochę mniej, ale zadziałało inaczej. Pierwszą pigułkę trzykrotnie badałem chromatograficznie. Zakładany wzorzec 3,4-DMMC był obecny w próbce bez istotnych zanieczyszczeń. Nawet gdzieś mam wyniki. Drugiej pigułki nie badałem, więc nie wiem, prawdę mówiąc, czy ten stan się zmienił. Zakładam, że chcąc trzymać fason, to w pigułce powinno być to co deklaruje sprzedawca. Ufam, że nad tym czuwa.
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2010 przez Reez, łącznie zmieniany 1 raz.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 129 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old Death »
MeneVes pisze:
0,375g na 1 raz, oral - po pół godziny "coś", niechęć robienia czegokolwiek; mija już 2h - nic specjalnego się nie dzieje ze szczurem; 0,75g naraz to chyba sporo wg opisu tutaj, dalsze badania chyba zostaną przerwane.
Kiedy ostatnio brałeś jakiegoś mefa lub coś w tym stylu?
  • 1233 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
@Reez
Jaki miałeś detektor w chromatografie? I skąd wytrzasnąłeś wzorzec. Żadna z firm znanych Murti-Bingowi nie sprzedaje takiego wzorca.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 137 / / 0
Nieprzeczytany post autor: cuba23tt »
no właśnie też nic na ten temat nie znalazłem ... Wogóle to ktoś mógłbym pomyśleć w końcu i sciagnać 5-metylo-MDA
Uwaga! Użytkownik cuba23tt jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clannad »
panowie to co było to byłó a co jest kto to wie nikt nie ma zadnego ale jak sam walnie test ja czekam i doczekać sie nie moge ale już lize tylko na przesyłke z labami zamowie z bufikiem i jak przetestuje po 3 to rzuce opis na razie trzeba czekac na konkretne info bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr kropka :) a dla M-B no wielki + za czechów hehe czekamy na inf jak poszło dalej
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Clannad pisze:
panowie to co było to byłó a co jest kto to wie nikt nie ma zadnego ale jak sam walnie test ja czekam i doczekać sie nie moge ale już lize tylko na przesyłke z labami zamowie z bufikiem i jak przetestuje po 3 to rzuce opis na razie trzeba czekac na konkretne info bo co było a nie jest nie pisze się w rejestr kropka ]

Interpunkcja, kurwa...
murtibing pisze:
@Reez
Jaki miałeś detektor w chromatografie? I skąd wytrzasnąłeś wzorzec. Żadna z firm znanych Murti-Bingowi nie sprzedaje takiego wzorca.
Użyłem oczywiście HPLC, no i oczywiście ze spektrometrem masowym ;) Wielkość próbki 150µl. Eluenty: chlorek metylenu, etanol. Wyniki były do siebie bardzo zbliżone. Wzorzec to moja tajemnica ;) Jak coś to na PM. Każdy ma swoje tajemnice, prawda M-B? ;)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 24 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Clannad »
wiem razi dyslektyk to ze mnie był i jeszcze trochę będzie nigdy od tego nie ucieknę penicylina za dziecka i zostało
  • 1233 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
@Reez
Podeślij widmop MS. Murti-Bing potrafi je bardzo dobrze odczytywać. I powiedz w które minucie wyszedł pik na UV.
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
cuba23tt pisze:
MeneVes co to jest "coś" ?
Tylko lekka stymulacja. M-V powtórzył próbę z dawką 750mg (cały drops). Niestety również się zawiódł. Stymulacja połączona z sennością na wejściu (jak przy którymś mdxx), ale euforii brak, jednie lekko poprawiony humor.
Old Death pisze:
Kiedy ostatnio brałeś jakiegoś mefa lub coś w tym stylu?
M-V testuje takie substancje na szczurach średnio raz na 2 tygodnie. Zawsze suplementuje ich organizm w dużą dawkę witamin i 5-htp / ALC na zejściu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy

Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.