Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
To też prawda - depresja wzmaga siły twórcze, jeśli chodzi o sztukę - to naturalny mechanizm obronny - tworzenie skupia jaźń na sobie i pozwala się dowartościować, a przy okazji odcina od problemów zewnętrznych. Mój problem, to że największą wenę mam pod wpływem (alkohol jest najlepszy do pisania).
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
Ja mam wenę nie tyle pod wpływem co po fakcie, po tripie, na kacu etc. Łatwo mi się wtedy przekłada odczucia które miałem na fazie na dźwięki. Gdy mam epizody depresji nagrywam dużo więcej niż normalnie, ale to naturalna kolej rzeczy takie szukanie ratunku w muzyce.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 82 / / 0
Maskaradore pisze:
To też prawda - depresja wzmaga siły twórcze, jeśli chodzi o sztukę - to naturalny mechanizm obronny - tworzenie skupia jaźń na sobie i pozwala się dowartościować, a przy okazji odcina od problemów zewnętrznych. Mój problem, to że największą wenę mam pod wpływem (alkohol jest najlepszy do pisania).
True true
Maskaradore pisze:
Różne dragi mogę mieć cały czas, ale raz w tygodniu muszę się naćpać, powyżej tego czasu, trzeźwa egzystencja (jeśli jest pozbawiona ulopu, wakacji, miłych spotkań ze znajomymi/dziewczyną, ogółem sytuacji, które produkują endorfiny i inne "dobra" w garnku zwanym czaszką) - wtedy łapie mnie rozpacz.
Najgorzej jak jedyne umilenia życia endorfinami są wywoływane sztucznie :emo:
Uwaga! Użytkownik Gal Anonim nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nie ma takiej opcji - dragi są tylko dopełnieniem kolorowego życia :-)
Czekam tylko na tę jedyną...
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 433 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Vombat »
[quote="Gal Anonim"]Najgorzej jak jedyne umilenia życia endorfinami są wywoływane sztucznie ]

Endorfiny to endorfiny wszystko jedno skąd je bierzemy, ważne żeby było fajnie. Przynajmniej moim zdaniem. Chociaż wiadomo że naturalne są zdrowsze hehe.
Legalise drugs and murder.

Moje posty to fikcja literacka.
  • 21 / 1 / 0
Jedyny pozytywny wpływ to chwilowe zapomnienie o problemach.

Reszta to bagno, i tylko zły wpływ..
Ostatnio zmieniony 24 września 2010 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: przeniesiono offtop
Uwaga! Użytkownik Zagubiona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 509 / 3 / 0
Młoda jesteś, i zagubiona.
za mną, zapraszam, pierdol głosy tłumu.
  • 3854 / 316 / 0
I w dodatku :emo: .
  • 21 / 1 / 0
A dlaczego stwierdzasz że emo? ..

Młoda racja, zagubiona też sie zgodzę.

Pisze tak jak uważam, chwilowe zapomnienie a reszta to zły wpływ opuszczenie się w nauce, mniejsze poczucie wartości i moralność, strata znajomych..
Uwaga! Użytkownik Zagubiona nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Ona ma zasadę - tylko opiaty. Więc się nie dziwie.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.