Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wlasciwie wszystkie fenki jakie bralam pobudzaly mnie seksualnie. Problem mialam jedynie z 3C-P, bylo juz ciemno, a ja bylam zatopiona w matematycznych wizualizacjach i zupelnie nie moglam sie skupic na dotyku.
Mimo wszystko w tej materii wygrywaja u mnie tryptaminy i lizergamidy, mniej fizycznego pobudzenia, wiecej magii mentalnego polaczenia. :)
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
no jeszcze polecam stara dobra metocynke, 4 ho meth, zreszta KAŻDY brany przeze mnie psychodelik dzialal seksualistycznie heh tylko zbyt duzo osob w pomieszczeniu moze zepsuc urok, polecam brac z ukochanym/ukochana lub materialem na nia/niego. chyba ze ktos lubi wielokąty, dla mnie kwas wtedy stracil urok majac swojego faceta ryczalam za poprzednim bo mi kumpel przypomnial a kolezanka zaproponowala wielokat wlasnie.. i blagalam o koniec fazy...
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
Polecam cieplutko
Warto też nadmienić ze 2cb było sprzedawane w 70s bodajże w Niemczech jako afrodyzjak aka. Nawet Niemki pójdzie po tym robić lol
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków
W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata