Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Lorrenzo pisze:O tym, że przebita na GBL był niezła każdy wie. Skoro BDO jest gorsze powinno być tańsze. Ktoś wie jak tu sprawy się maja? Ciekawi mnie to, bo jestem ciekaw przyszłości rynku tego produktu. Ceny spadną? Jak wspomniałem BDO jest nie ekonomiczne i trzeba więcej go dawkować także 100ml BDO nie równe 100ml GBL a ceny są jakie są.
Lorrenzo pisze:Pisałem tu samym BDO i jego efektach. Nie mixie BDO z alkoholem który potrafi zmienić całkowicie profil działania. Druga sprawa... Pisząc "alko" masz tu namyśli pare piw? flaszke? a może opracowanie rudej na bombie BDO? Każdy miks zmienia efekt: Moczopędności, apetytu, libido czy jak wspomniałeś snu/zasypiania ;)
london5 pisze:Totalny brak smaku, a zawszę piję z kranówą. Wkurwia, bo smak gbl bardzo lubiłem.
Powtarzam, bo to ważna informacja, jak ktoś nie ma szczykafki : ta czarna nakręteczka mieści równo 3ml Budyniu (Butanondiolu).
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
2x 2ML w dlugich odstepach czasu i ekran sie trzesie normlanie jak po gblsie
Jest git :D
bez wiosennego w wiośnie życia nieba?...
Wołają na nas, że w złą idziem stronę,
precz o świat troskę rzucając powinną,
a czy pytają się nas, co nam trzeba
i czyśmy mogli obrać drogę inną?
A i ktoś wcześniej pytał czemu wylałem końcówkę gbla - bo "rzucam to". Ta yhy
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.