Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
Taking Off z 1971

fragment filmu ,lekcja palenia jointów

dopiero teraz przeczytałem cały wątek i widzę że koala wspominał o tym filmie
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2009 przez Hanka, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 835 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
PYTANIE: CO JA PRZED CHWILĄ PALIŁEM I GDZIE JA KURWA JESTEM?!
mowilem zeby darowac sobie cheech and chonga i poszukac czegos dobrego :diabolic:
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 423 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Frame »
Ivghald pisze:
Znam! Świetny film, po prostu trzeba obejrzeć. Zna zjarce czy też nie. ;)
podejrzewam, że w Polsce wydane jako "Jedna ręka nie klaszcze" =)
zajebisty, ale mi sie bardziej od muchomorów podobal motyw z programem telewizyjnym :d
Uwaga! Użytkownik Frame nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
Bruno - kozak do jarania - wuchta śmiechu
dobra wersja TS:
http://www.mininova.org/tor/2815691
[ external image ]
i jeszcze: Osiem głów w torbie z Dannym DeVito
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 333 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: bastion11 »
Uwaga! Użytkownik bastion11 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fation »
Mikrokosmos:) i inne temu podobne
Trochę pozytywu w negatywnym świecie.
Czemu tego nie widzicie? Legalizacji nie chcecie.
  • 134 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Towarzysz X »
Ma ktoś napisy do "Taking off"?
  • 47 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Patryk241 »
Na zjarce polecam obejrzeć kiepskich :P Po zjaraniu miałem wrażenie jakby oni przed kręceniem serialu też jarali :]
Uwaga! Użytkownik Patryk241 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2651 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: ShadySharky »
ja mam takie wrazenie przy prawie kazdym filmie
Uwaga! Użytkownik ShadySharky jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2879 / 101 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
Zdecydowanie polecam niewątpliwie powszechne znane filmy Monty Pythona z naciskiem na dwa tytuły niszczące głowę : Świętego Graala i Żywot Briana (sens życia też jest całkiem zgrabny ale już mi się nie podobał tak jak poprzednie). Po zjarce gagi z filmu są tak dosadne, że głowa szaleje od nadmiaru symboliki i interpretacji ;)
Memento jak najbardziej pozytywny film, dobrze jest się utrzymać w stanie wysokothc, gdyż film traci gdy zaczynamy go upaleni, a kończymy trzeźwi.
Rzeczy które robisz w denver będąc martwym dobry gangsterski obraz godny polecenia miłośnikom tarantino.
True Romance tarantino - też dobra lekka komedia w jego stylu z niezapomnianą kreacją Brada Pitta bardzo pasującą do stanu w jakim mielibyśmy takowy film oglądać :)

EDIT :
No tak, jakże mógłym o Lynchu zapomnieć : Zjarana nocka z Twin Peaks była cudownym przeżyciem :cheesy:
Ostatnio zmieniony 13 września 2009 przez Syn Bozy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.