4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
Zaden zyrtec, cirrus ani acatar. Tam sa jeszcze gorsze wypelniacze. Jedyna sensowna opcja wydaje sie sudafed. A oczyscznie tego z poliwidonu mysle ze by nalezalo potraktowac to zamiast samym alkoholem to jeszcze acetoenm. W nim sie rozpuszcza te wszystkie dodatkowe gowna.
  • 1406 / 142 / 0
Nieprzeczytany post autor: oxan »
a ja stestowałem pierwszy raz w życiu koteczka. dobry jest :-D miauuuuu
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
Heheh Greenz nie dziw się ze to miało konsystenje plasteliny
Skład:
Pseudoefedryny chlorowodorek 60mg, triprolidyny chlorowodorek 2,5mg oraz substancje pomocnicze m.in. laktoza.
heh musicie usunąć laktoze ;) bo inbaczej to tylko krystalizacja gazowym suchym HCl z bezwodnego oragnicznego zostaje. A to Greenz tylko tak wygląda sam kiedyś w kuchni go tak wytwarzałem ale należy pamietac aby najpier wyprażyć na patelni NaCl.

A ten zyrtec to fakt ale on na recke jak jesteś uczuleniowcem to się przejdź puki trawy pylą ;)
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
no kurwa usuwamy laktozę przez ekstrakcję spirytusem, w której nierozpuszczalna jest.

oxan: miauuuuuu %-D
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gizmo »
To chyba coś na początku przeoczyłem %-D sorki Jon i inni których wprowadziłem lub mogłem wprowadzić w błąd

Ja zażyłem raz na początku podróży z chemią zanieczyszczony metkot oczywiscie jonami Mn2+ to czułem się jak kot ,ale Kot Schroedingera bo nie wiedziałem czy jeszcze żyje czy już nie (oczywiscie przedawkowałem bo jako gówniarzeria uważałem że im mocniej tym lepiej -naszczęscie ludzie radykalnie zmieniaja) ja tam wole Auuuuu... ;P
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
ehh
  • 383 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: adhesive »
Mam pilne pytanie. Po odparowaniu spirytu, dolałem octu i substancja natychmiast zmieniła barwę z przezroczystej na białą. Czy to normalne ?
adhsive@safe-mail.net
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
tak

nurtuje mnie wciaz dlaczego ten przepis wciaz jest malo wydajny :-P przy 80% wydajności z jednyj paki akataru powinno byc 5-10 naprawde mocnych lotow, a jest jeden :-P zastanawiam sie czy nie przerzucic sie na cirrusa i ipa, przy tej kombinacji mickeln juz calkiem zajebista wydajnosc osiagnal.

w przepisie pisze zeby rozpuscic kmno4 w malej ilosci wrzacej wody. z tym ze my potem ten roztwor chlodzimy, wiec na bank kmno4 sie z powrotem wytraca. to moze miec wplyw na to ile wlasciwie manganu bedziemy mieli w reakcji (chyba). ja proponuje dawac conajmniej 4ml wody na 250mg kmno4
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1211 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: jon »
nie wytrąca się, zależy ile wody dasz :-)
nie klepie bo tolerkę masz hahahhaha
Uwaga! Użytkownik jon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1444 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: moloch »
albo zle proporcje, albo czas reakcji nie ten, albo uzywajcie dichromianu jako utleniacza bo jest ponoc duzo lepszy! i uzywajcie sudafedu , nigdy cirrusa bo to gorsze w huj od acataru i byc moze te wypelniacze obnizaja Wa wydajnosc, i z cirrusem bedzie jeszcze gorzej bo to XR!
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.