Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Skład:
Pseudoefedryny chlorowodorek 60mg, triprolidyny chlorowodorek 2,5mg oraz substancje pomocnicze m.in. laktoza.
A ten zyrtec to fakt ale on na recke jak jesteś uczuleniowcem to się przejdź puki trawy pylą ;)
oxan: miauuuuuu
Ja zażyłem raz na początku podróży z chemią zanieczyszczony metkot oczywiscie jonami Mn2+ to czułem się jak kot ,ale Kot Schroedingera bo nie wiedziałem czy jeszcze żyje czy już nie (oczywiscie przedawkowałem bo jako gówniarzeria uważałem że im mocniej tym lepiej -naszczęscie ludzie radykalnie zmieniaja) ja tam wole Auuuuu... ;P
nurtuje mnie wciaz dlaczego ten przepis wciaz jest malo wydajny :-P przy 80% wydajności z jednyj paki akataru powinno byc 5-10 naprawde mocnych lotow, a jest jeden :-P zastanawiam sie czy nie przerzucic sie na cirrusa i ipa, przy tej kombinacji mickeln juz calkiem zajebista wydajnosc osiagnal.
w przepisie pisze zeby rozpuscic kmno4 w malej ilosci wrzacej wody. z tym ze my potem ten roztwor chlodzimy, wiec na bank kmno4 sie z powrotem wytraca. to moze miec wplyw na to ile wlasciwie manganu bedziemy mieli w reakcji (chyba). ja proponuje dawac conajmniej 4ml wody na 250mg kmno4
nie klepie bo tolerkę masz hahahhaha
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.