Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 315 / 0
Nie wiem - może mam jakiś mam dziwny mozg. Od 4 godzin zarzuciłem 2000mg tramadolu (Redard 200 gwarancja do 2014) - fakt zaczynam czuć lekka zamułkę ale żebym szalał ze szczęścia albo żeby umierał to nic z tego. Popijam sobie browarka i w sumie jest luzik. Zarzuciłem 2x Amiizepin 200mg dla pewności tylko nie wiem czy to powinno robić się rano czy przy braniu. Ciekawi mnie czy jest zjazd na drugi dzień bo ostatnio miałem jakieś dziwne akcje po 4 razy mniejszej dawce hheeh
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 981 / 6 / 0
niecałe 4 miesiące od ostatniego ataku padaczki potramalowej ,wczoraj sytuacja się powtórzyła ,dostałem bardzo silnego ataku ,najpierw rozjebałem sobie głowę od uderzenia i przygryzłem język i zacząłem się trzepać w towarzystwie męża mojej siostry, on zawołał pomoc ,zaczęli mi robić sztuczne oddychanie bym odzyskał przytomność,po wybudzeniu czułem się paskudnie nie wiedząc co się stało,przyjechali z pogotowia , zaczęli mnie padać ,nic nie kumałem , zabrali mnie do szpitala i tam sobie przypomniałem że zjadłem wczoraj kolo 3 gramów tramadolu, powiedziałem lekarzą że dostałem padaczki spowodowaną przez wysokie dawki tramdolu , zaczęli się wypytywać ile tego zjadłem ,skłamałem że niecały 1gram przeciwbólowo,zrobili mi tomografie ,badani krwi ,ekg wyniki miałem bardzo dobre ,wiec nie pozostała jak udać się z powrotem do domu, nadal czuje się dziwnie, odczuwam skutki tego uderzenia w głowę dobrze że obeszło się bez szycia i jeżyk przygryziony mnie boli jedna noga ,zarzuciłem do kawy 750 mg retrardow może to pozwoli mi się jakoś lepiej poczuć,jeżeli nie to będzie dorzucić.
  • 260 / 4 / 0
Kilka dni temu chcąc trochę urozmaicić zarzuciłem razem 500mg Tramalu i trochę się przeliczyłem. :huh:

Rano około 8:00 poszło 60mg majki i 1mg alprazolamu IV, jakieś pół godziny później zjadłem do tego 300mg tramca retardów.
Później popołudniu gdzieś o 16:00 huknąłem IV 200mg tramca razem z metkatem hcl w ilości około 180-200mg + 1mg alprazolamu.
Nie spodziewałem się żadnych chorych akcji bo tolerkę na opio mam aktualnie dosyć wyrobioną przez ciąg (80-90mg majki IV mnie "miło ale nic pozatym" robi), a benzo zarzucam bardzo rzadko i nie mam jakiejś kosmicznej tolerki. Tymczasem okazało się że przesadziłem :huh:.Po około pół godziny od zastrzyku pojawił się ten znany mi wcześniej gdy przejebałem z tramcem stan przedpadaczkowy (pociłem się jak świnia, dziwne czucie jakby drganie w rękach i nogach,no i czułem ten jebany niepokój "zaraz coś się stanie") na szczęście miałem jeszcze przerobiony i gotowy do użytku alprazolam to poszło 3mg iv i uspokoiło się (ale te "tramalowe poty wycienczenia" %-D zostały)jestem w 100% pewien, że gdyby nie ten alprazolam to pewnie skończyło by się padaką i pobudką z napierdalającym łbem.

Mixowałem już sporo razy tramal z metkatem (bo IMO tylko do tego się nadaje) w o wiele większych dawkach rzędu 700mg na raz i ze słabymi benzo w stylu 20mg relanium i żadnych rewelacji, a tu taka zajebista niespodzianka :huh:.
Przypuszczam że cała akcja była przez chlupnięcie tych retardów, powiekszył się u mnie uraz i niechęć do łykania tych zasranych tabletek których działanie jest loterią.Swoją teorie opieram na tym że prawie wszystkie przypadki przedawkowania są nimi wywołane. Zakładam że dzieję się tak dlatego bo mogą się bardzo długo wchłaniać, i organizm bez przerwy jest atakowany dostawami tramca, a nie jak w przypadku podania IV czy zażyciu dzwykłych kapsułek gdy wszystko przyswaja się za jednym razem.

Skracając całą historię, tramal retard to syf a jego połączenie z dzwykłym tramcem to rosyjska ruletka.
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 6 / 0
gowno prawda poprostu majka metakt tramal benzo troche namieszales ja tez robie tego typu mixy ale w mniejszych dawkach a ty przesadziles poprostu....Pozatym jak bierzysz stymulany to nie bierz i Tramalu i majki tylko albo to albo to noi benzo zabezpieczająco... i zawsze do opio stosuj małe dawki stymulantow najwyżej dorzucisz... i to nie przez retardy tylko przez majke i tramal razem z metaktem... Jakbys wzioł te 60mg majki + metakt w małej dawce i benzo to byłby luz... moim zdaniem niepotrzebnie tramal on zle robi w tego typu mixach... też mam spora tolerke i wiem coś o tym... Pozdro..
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 576 / 6 / 0
ps tramal retard to tez tramal tylko o dłuzszym uwalnianiu.. i mieszanie go ze zwyklym z butli w kroplach np niema żAdnego wpływu....
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 4 / / 0
Numan pisze:
musiała mieć panna jakieś ukryte skłonności do padaki
O mnie chodzi? Bo w sumie jakoś nigdy mną nie telepało
Uwaga! Użytkownik DrugsFixation nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2518 / 27 / 0
U mnie odczuwalne dawki tramadolu zaczynają się od 500mg zarzuconych na początek, potem ewentualnie po kilku godzinach dojadam 200-300mg. Padaki jeszcze nigdy nie dostałem, ale co denerwuje mnie najbardziej to spierdalający wzrok, nie można go skupić na jednym punkcie (coś jak po dużych dawkach alko, lorazepamu, czy zolpidemu). Niby fajnie się czuję, ale ten spierdalający wzrok i zezowanie mnie wkurwia niemiłosiernie.

Raz przez cały dzień dorzucałem tramadol i wieczorem się okazało, że zjadłem coś ok 1,5grama, bez tolerancji. Wcześniej jadłem może kilka razy. Leżałem w łóżku, a nogi jakby rwały się do tańca, tak mną trzęsło. Bałem się ataku padaczki, a nie miałem akurat klonów, ani innych benzodiazepin. Kilka godzin wcześniej zjadłem jednak jakieś 100-150mg tetrazepamu, co może miało jakiś wpływ, że nie dostałem ataku. Ale w zasięgu ręki trzymałem sylikonową piłeczkę, żeby w razie czego włożyć sobie do ryja i uniknąć odgryzienia języka. Od tej pory staram się uważać, ale mimo to jak już mam tramadol, to biorę 700-900mg dziennie.
  • 1611 / 34 / 0
Ktoś wspominał o miksach majka+tram+alpra - to wspaniały miks, gdyż tramal działa dodatkowo na serotoninę + na pozostałe receptory (a majka bardziej wybiórczo?) - sęk w tym aby trampka wziąć dawkę małą lub średnią, alpry też, za to majeczki należy wręcz puknąć dużo, bo mało/średnio = za mało (niesatysfakcjonująco).
mlodymechanik pisze:
A tak ogólnie... To jaka jest maksymalna dawka śmiertelna tramadolu ?
Czasem się boję , że im więcej wrzucam , to kolejny raz mogę już nie wstać...
Ponoć Nof z forum przekręcił się po 2 gramach - takie słyszałem plotki, ale jak pokazuje praktyka: czyni mistrza (po 6g/dobę dochodziły mutanty %-D Tak więc zależy od człowieka i jego doświadczeń - wklejałem swojego czasu raport z przypadku śmiertelnego - tak więc da się oj da :-)
MajkiMajk pisze:
Ale teraz to ja już za kodeinę podziękuje.Ponad 6zł za 150 mg to niech oni sobie sami żreją ten Sandoz w dupe jebany.Chyba w jeszcze jednej aptece mam za 5.90 a w reszcie do 7zł nawet.Jeszcze ten paracetamol zajebany wpieprzać kilogramami...lepiej się przerzucić na makowe zupki, majeczki i inne oszczędniejsze oraz zdrowsze wynalazki ;-)
No kurwa - 50mg majeczki czyli niebo kosztuje tyle co 2 paczki Antka, które nawet mogą nie podziałać. Ogólnie ja tu widzę spisek producenta Antidoli - dali w łapę żeby nie wyjebali kody z listy leków, bo jest do dupy, ale ćpuny nabijają 80% sprzedaży ;-)
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 981 / 6 / 0
mlodymechanik pisze:
A tak ogólnie... To jaka jest maksymalna dawka śmiertelna tramadolu ?
Czasem się boję , że im więcej wrzucam , to kolejny raz mogę już nie wstać...
Maskaradore pisze:
Ponoć Nof z forum przekręcił się po 2 gramach - takie słyszałem plotki, ale jak pokazuje praktyka: czyni mistrza (po 6g/dobę dochodziły mutanty %-D Tak więc zależy od człowieka i jego doświadczeń - wklejałem swojego czasu raport z przypadku śmiertelnego - tak więc da się oj da :-)
w ogólnym wątku dziewczyna opisuje swojego nodda po 4,5 gramach tramadolu w kroplach zarzuconych naraz na swieżym powietrzu,wypis ze szpitala nieudana próba samobójcza do tego nieoficjalny rekord polski w piciu kropel z butli główna nagroda :elektryczne urządzenie dozujące dawki tramadolu ufundowane przez firmę Grünenthal ,uścisk dłoni ordynatora oddziału toksykologi i artykuł w miesięczniku pisma poświęconego zażywaniu leków "nigdy nie czytaj ulotek "

można by było zorganizować takie małe mistrzostwa polski w zażywaniu tramadolu zaproszenia na turniej wysyłać przez forum , ponaklejać plakaty na bajzlach w większych miastach i kiblach w supermarketach ,także w ośrodkach leczenia uzależnień ,jeżeli o mnie chodzi to mógłbym wystartować w kategorii maksymalna dawka dobowa bez leków na padaczkę i w piciu kropli z kieliszka ,kto inny w podawaniu poltramu kropel metadą p.r i i.v ,jeszcze kto inny w największej ilości czopków z tramalem wsadzonych w tyłek lub w jedzeniu przeterminowanych tabletek lub długości wymiotowania po nich ,każdy uczestnik wpłacił by niewielkie wpisowe za które organizator imprezy ufundował by nagrody i opłacił trzeźwego sędziego i zagwarantował ubezpieczenie w razie śmierci na przewóz zwłok, sprzęt na zawody indywidualnie ,no chyba że ktoś miałby nadmiary to mógłby użyczyć potrzebującym ,za to przysługiwała by nagroda fair play. główną nagroda byłby wyjazd na Ukrainę na zawody ULTRAM czyli nieoficjalne mistrzostwa świata przelot samolotem do Doniecka i zwiedzanie miejscowego bajzlu,inne to spory zapas tramadolu nagrody pocieszenia to dyplomy i pamiątkowe zdjęcie zrobione polaroidem ,koszulka i możliwość zagrania w teledysku zaprzyjaźnionej wrocławsko-poznańskiej grupy disco-polo śpiewającej o narkotykach i autograf Artura Kulczyckiego z serialu pierwsza miłośc.
  • 1611 / 34 / 0
Z moimi 900mg zająłbym pewnie ostatnie miejsce :-( ... ale chociaż mógłbym pomóc pakować zwłoki do worków :cheesy:
Z nagrodą pośmiertną to trochę bez sensu, bo jest zasiłek pogrzebowy 4tysie - lepiej już chyba kupić kolektywnie paczkę continusów - niech zwycięzca sięgnie po dobro wyższego szczebla :-p
heh - widzę czarny humor dopisuje...
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.