Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 748 / 39 / 0
Może lepiej najpierw microdose :P
Dobre pytanie, trochę mi się przypomniało jak w książce o "kulturze ecstasy" pewni panowie mieli plan, by do wodociągów miejskich dodać LSD :3
  • 414 / 47 / 0
A to nie była "Polityka Ekstazy" Leary'ego?
5-HO-La La LaND
  • 748 / 39 / 0
Z jego dzieł mam tylko zbiór wierszy "Modlitwy psychodeliczne", więc watpię.
Ale możliwe, że w oryginalne tak jest:D Ta ksiązka którą czytałem to z tego co pamiętam Matthew Collin :D.
No w każdym razie, tam neurobiologu nie myśl o dodawaniu do herbatki, bo jeszcze mama "dojdzie do sedna materii"
  • 3651 / 999 / 2
będzie świadoma tego co bierze chyba ;D

jaka mikrodosing dla ALD a jaka dla alladyna?

edit: nasienie, jebłem z tymi wodociągami. To mi coś przypomina Kongres Futurystyczny Lema
sky is the limit
  • 748 / 39 / 0
ALD-52 wg. mnie 10mcg. Przy 25 to już dla mnie był trip.
Pamiętaj, że każdy organizm jest inny. A jak padnie na dziewiczą glebe, lepiej nie mieć kogoś na sumieniu :P
  • 3651 / 999 / 2
10 to strasznie mało. 1/10 blottera?

a 20mg?
sky is the limit
  • 748 / 39 / 0
Tak jak mówiłem, lepiej zachować ostrożność, bo każdy organizm jest inny. Chcesz swoją mamę tak wytrzepać, ze nie będzie wiedziała co jest pięć?
Jak dla mnie 10mcg. To polecana dawka microdose. Weź też na wzgląd, że może być nierówno nasączony blotter.
  • 3651 / 999 / 2
ok, dzięki, tak też zrobię:D
sky is the limit
  • 152 / 6 / 0
na co się zdecydować
-25I-NBOH 2mg i 25D-NBOMe 2mg za 30 zł

czy 1P-LSD 150ug i ALD-52 150ug za 55 zł.
  • 3455 / 1124 / 0
1P-LSD i ALD-52 zdecydowanie i znacznie bardziej zdrowo! Za tyle xNBOxx płaci się 10zł.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.

"Narcos z Podlasia" skazani. Ich narkotyki miały zalać polski rynek

Meksykańscy narcos, którzy produkowali metamfetaminę na Podlasiu, zostali skazani przed sądem w Białymstoku. To pierwszy przypadek w Polsce, który pokazuje zmianę modelu działania karteli - zamiast szmuglować narkotyki do Europy, wysyłają "kucharzy". Tylko w Polsce toczą się procesy jeszcze dwóch innych grup z Meksyku.