FajnieJest pisze:i sramy.
Thc jest wydalane w 65% z kałem
ale
jak już zostało zauważone THC gromadzi się w tłuszczach i jedyna opcja na jego pozbycie się jest abstynencja i sport.
Ale jak to zrobić skoro nie od dziś wiadomo że joint i sport to nierozłączna para?:D
hipollek pisze:A podczas spalania tego tłuszczu, 'spalanie' THC... ;)
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Ciekawi mnie jedna rzecz jak to jest z prowadzeniem samochodu dzien po paleniu np podczas kontroli lub spowodowania wypadku gdy robia ci test na THC nie jestes upalony a test moze zostac oszukany przez metabolidy??? Oczywiscie chodzi mi o przypadek chronic userow ktorzy maja wysokie stezenie metabolidow THC w organizmie a nie niedzielnych palaczy
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.