Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Siedź cicho, bo jesteś idiotą!
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 81 / 4 / 0
ssiesz?
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Odezwał się kurwa bezmózg tysiąclecia.
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 124 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
nienienormalny, odstraszają mnie efekty uboczne koksowania. Więc sobie odpuszczę. No i ta chÓjowizna ze ściemnionym towarem.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 81 / 4 / 0
Hekate pisze:
Odezwał się kurwa bezmózg tysiąclecia.
nie jestes godna lizac mi butów.

wypierdalaj

wbrew pozorom wiem, ze jestes w miare rozsadny czempi i wiem, ze nawe jak cos przyjebiesz to zrobisz to z głową i rozsądnie

dodam tylko, ze ziomek co zamawiał chwałił i mówił, że ładnie klepało
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
haha, nie rozśmieszaj mnie :D

nie jesteś godny nosić butów jebany ćpunie.
  • 81 / 4 / 0
nie wiem ile ćpasz, ale biorąc pod uwage to ile ja ćpam ostanio (3 lata z małymi (nie)przerwami) i negatywny wydzwięk tego słowa w twoich ustach nie masz prawa tak mnie nazywać, szmato.

edit. niigy nie zwyzywałem dziewczyny i dziwnie sie z tym czuje, wiec jesli nie rozpedzisz sie za bardzo to wiecej bluzga ode mnie nie dostaniesz
Ostatnio zmieniony 19 czerwca 2008 przez nienienormalny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 93 / / 0
Och, no nie! Wybacz. Straszne. Ja? Ja nie ćpam nic. I nie masz prawa mówić mi, co też mam prawo.
A co do pejoratywnego wydźwięku - no cóż, a czego innego się spodziewać? Ćpają najczęściej (nie twierdzę, że zawsze) osoby spier*** i słabe psychicznie do których czuję wstręt i obrzydzenie.
  • 81 / 4 / 0
nie weim, czy dobrze mnie zrozumiałaś, ale przez ostatnie 3 lata, pzoa mnałymi wybrykami prawie nie ćpam
  • 93 / / 0
To w takim razie źle zrozumiałam.
To dobrze, chwali się. Jak raz spieprzysz sobie mózg to już nieodwracalnie. Ten organ się nie regeneruje.
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.