Syntetyczny opioid, będący jednocześnie agonistą oraz antagonistą receptorów opioidowych.
Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
ludzie co mieszkaja w krajach EU poza Polska , zwlaszcza anglii... powinni isc na buprenorfine. Zwlaszcza ze tam w EU wszedzie daja SUBUTEX a nie jak za oceanem SUBOXONE (dodany nalokson zeby nie pukac) ,
najlepiej oczywiscie mieszac z benzo jezeli chodzi o te klimaty.

NAJLPESZY MIKS TO: SUBUTEX 8MG + tabletka DORMICUM w jednej igle

I w anglii daja opakowanie 20tablet tak sobie jak rolki, nie krusza i nie trzeba przy farmaceucie brac ani inne takie frajerskierzeczy.

Naprawde...... dla grzejnikow zmeczonych bronzem, ale ktorzy chca jeszcze cos wstrzykiwac to..... wyjebac do Anglii i sie wjebac na 16mg subutex na dzien. to wam dadza po dwie 8mg tabletki na dzien.....
zaebiscie.......

Jesli chodzi o inne rzeczy do tego: alkohol, Biale, kokaina .
w sumie znalem goscia co zarl 8mg tabletke rano a po poludniu jaral koks i pukal lub jaral bronz ...... ale anglicy to troche pojebani z niektorymi rzeczami sa a wiec... HEH
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
[quote="BRAUM"]

NAJLPESZY MIKS TO]

dormicum to właśnie ten mój ukochany midazolam :D
w tabletkach nigdy nie brałem ale jestem przekonany ze w szkle jest o niebo lepszy (testy empiryczne :D)
pozdro!
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
gofel co racja to racj bo sama bupro wjazdu nie ma
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 168 / 2 / 0
s
Nieprzeczytany post autor: kerouac »
angole (a niestety siedzielm pare mc-y w 2007 tam) to sa niezle pojeby, u bich tylko w glowie pojsc do pubu i sie schlac a potem rozruby robic. ale przyznam ze braz maja tam o wiele lepszy niz w polsce;)
  • 729 / 18 / 0
tu ma byc o bubrenorfine naszych zajebiaszych plastrkach korwa
tak zgadzam sie angole maja lepszy braz i maj hel niepodlega tematowi
najwieksze burdy w uk robia maloaty kibole i polacy

a tak wracajjac do plastewrkow szukam skutecznej metody wyciagani z nich wszystkiego co sie da tak aby foli pozostal pusta
nawet pociecie i kwaseki i podrzewanie i trzesienie pommpka i wyciskaanie

nawet po urzyciu wszystkich tych mwetod jak ochotnik dostawal do zucia resztki byl upizgany a nie pizgal nic inego

to samo jak ma sie plasrty z smietnika na hospicjum zawsze mozna je jesze uzyc i cos sie tam znajdzie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1406 / 142 / 0
re no1
Nieprzeczytany post autor: oxan »
na priv Ci napiszę metodyka prosta jest
narkotyki są niezdrowe
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
  • 437 / 20 / 0
Ja byłem przekonany, że to jest na różowy kwit, ale wg. mp.pl plastry są na zwykłą receptę. Dziwne, to zawsze tak było czy jakoś ostatnio tak się zrobiło?
NIECH CO KRWAWY HEGEMON?
NIECH ŻYJE
!!!

Be the plague in their society
Be the one, they'll call tragedy

Hegemon_Krwawy@safe-mail.net
  • 1154 / 35 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gargamel »
Od poczatku byly na zwykla.
  • 729 / 18 / 0
ja niwiem podpierdalam z hospicium :)
  • 377 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: gofel »
w kwestii bezpieczeństwa powiem jeszcze ze niektórzy reagują na buprenorfine silnie alergicznie,
mój kumpel zarzucił normalną dawkę z plasterka, taką na pierwszy raz (ze 3 cm bieżące matrycy bo tak to dawkuje, jest tam coś ponad 10mg bup ale oczywiście z plasterka nie wszystko się wchłania)
najpierw było git, czyli tak jak być powinno, chillout, lekkie pobudzenie...
potem zaczęło go mulić (ale to się dość często zdarza)
ale następnego dnia miał wypieki na twarzy, oczy mu się same zamykały i mówi ze miał tak jak by wizje przy zamkniętych oczach, mówi ze jak zamknął oczy to przypominały mu się sytuacje które miały miejsce wiele lat temu, pewnie to coś porównywalnego do "halucynogennego" działania opium, jak to opisywali francuscy poeci (zapomniałem nazwisko, [baudlier] czy coś w ten deseń) sam tego nie przeżyłem wiec dokładnie wam nie opiszę, no i oczywiście nadal go strasznie muliło, chyba jeszcze do tego go głowa bolała, trwało to ze 4-5 dni!!!
cały stan opisał jako bardzo nieprzyjemny ale ciekawy,

więc uważajcie jak macie zamiar próbować tego specyfiku

pozdro!!
Uwaga! Użytkownik gofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.