Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 2497 / 50 / 0
i.m. mi sie nie podoba, bo to durzo zawracania glowy i kulejesz do konca dnia. Nastepnym razem zamowie wiecej, to sproboje zjesc, ale to bardzo nieekonomicznie wychodzi.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Ta dlatego DPT sie nie nadaje zeby gdzies sobie puknac w plenerze .
Bo pozniej jak sobie mysle ze mialbym kulejacy przez cale miasto wracac to niezbyt ciekawa opcja ;)
Tym bardziej ze po mojej przygodzie z IM najdalej gdzie potrafilem dojsc to na balkon fajke zapalic :p
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Ta, wy byście pukali wszystko po kątach %-D Puknąć przeca możecie sobie w lesie, tam są najlepsze tripy i nikt nie widzi. Drzewa z jaskÓłkami raczej nic nie wypaplają. Przesadzacie. Zresztą, 150 moklo + 50-75 i jest cudownie. Dopalcie jeszcze Szałwii to zobaczycie rzeczy, co najstarsze gÓrale nie widzieli na Giewoncie hahaha.

Jak można tak szlachetną substancję jebać po mięśniach, no byście się wstydzili %-D

[nie bijcie]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1238 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
pilleater pisze:
Jak można tak szlachetną substancję jebać po mięśniach, no byście się wstydzili %-D

[nie bijcie]
A kurwa można! Co by jeszcze cudowniejsza i oszczędniejsza była :-p
לאכול חומצה!
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Ile byście polecili na pierwszy raz 4-HO-MET ? Będzie to moje pierwsze doświadczenie z tryptaminami. Dodam, że nie oczekuję subtelnych efektów, tylko co najmniej słabe oevy i dość mocną zmianę percepcji. 30mg wystarczy ?
edit: Może ktoś opisać w miarę dokładnie podanie domięśniowe ? ;] Bo właśnie zauważyłem, że tak można podawać tą tryptaminę i nawet aktywniej działa.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 2497 / 50 / 0
30mg moze byc, nie powinienes czuc niedosytu.
Co do i.m. to polecalbym zmniejszyc dawke dwukrotnie na poczatek.
Ktos bral 4-ho-met z ruta? Jak bardzo zmieniaja sie odczcia, pozatym, ze jest mocniej i dluzej(?)?
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2179 / 31 / 0
fraktal zależy od wrażliwości, jeśli jesteś podatny to 30 mg to za dużo (z moich doswiadczeń i kumpla - 20/25 mg nas rozniosło aż za mocno)
Hidden Mefedron User
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
jedyny raz jaki jadłem homet'a było to w ilości 50mg na 3 osoby, czyli po ok. 16.6 mg na łeb.
Było zajebiście jeśli chodzi o samopoczucie, choć wizualnie bez większych fajerwerków (co nie znaczy, że nie było fajnie). Moim zdaniem 20 mg to maks na 1 raz.
  • 2497 / 50 / 0
Ale pierwszy raz jesli chodzi o psychodeliki w ogole, a on ma juz doswiadczenie, tylko akurat tego nawozu nie jadl.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Z psychodelikami jako-tako mam doświadczenie. Około 250 razy dxm (zazwyczaj 450 bądź 900mg. BDF 2 razy (raz jeden karton+900mg dxm, za drugim razem dwa kartony). Przyznam, że po dwóch DFach spodziewałem się czegoś lepszego.. więc myślę że 50mg 4-HO-MET na diwe osoby (mnie i kumpla) starczy. No chyba, że się skuszę na podanie domięśniowe / dożylne.
:kawa: & :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.