Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 177 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: clomipramine »
BRAUM pisze:
przypomnialo mi sie;" biale to kokaina wiesniakow"
Hahaha :D to dużo mamy w Polszcze wsioków, co?? U mnie się czasem mówi "koks dla ubogich" ;)
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRAUM »
to byl cytat kohgos .

a tak naprwade 1. sam kiedys mieszkalem prze jakis czas na wsi 2. biore od czasui do czasu biale w kanal.
Uwaga! Użytkownik BRAUM nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Speedoman »
http://www.harmreduction.org/idu/chapter1.html
Tutaj znajdziecie rzetelną instrukcję jak podawać sobie narkotyki dożylnie w sposób tak bezpieczny jak to możliwe. Niestety po angielsku ale polecam nawet poślęczeć ze słownikiem trochę bo dzięki temu nie zrobicie sobie krzywdy przy waleniu IV. W internecie jest też dostępna wersja PDF.
Żyję szybko, umrę młodo.
Moje życie - moja własność.
  • 8 / / 0
Małe pytanie wraz z kolega zarzywamy amfetamine nosem ale od jakiegos miesiaca zastanawiam sie nad daniem w zyle przeczytalem wszystkie posty jakie sie tu znalazly ale nadal pytam... Nie jestem nawet w 20% pewny do dilera a tymbardziej do narkotyku jest jakis sposob zeby sprawdzic czy nadaje sie on do wladowania w kanal?nigdzie nie moge dostac tego srodku ktory oczyszcza ale widzialem na allegro czy on sie nadaje? i jeszcze jedna sprawa gdyby juz te 2 warunki zostaly spelnione poniewaz nigdy nie dawalem se w zyle to czy jak bym rozpuscil amfetamine w tym srodku oczyszczajacym czy ten srodek by mi nie zaszkodzil?

postaram sie wchodzic tu jak najczesciej ale prosze jak by ktos mogl zeby wysylac na e-mail:Maciek.Kolwal@gmail.com
Ostatnio zmieniony 06 marca 2007 przez men_raider, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 44 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KOPYTO »
ten co radzil sie bawic w oczyszczenia srodkami chem., to pojeb.l
predzej spierdolisz i sie ztrujesz tym acetonem razem z feta...

Jest proste; diler przeciez nie bedzie dosypywal trucizny swoim klientom.
wsypujesz 1/3 tyle ile wciagasz na lyzke, bierzesz igle, naciagasz z polowe zimnej wody z szklanki, zalewasz proszek na lyzce, drugim koncem strzykawki mieszaasz proch, i powinno ci sie wszystko rozpuscic , kolor moze byc troche metny .. ale nie bialy , a to ze sa jakies kawalki na spodzie to nic. bo bierzesz wate , robisz kuleczke wielkosci 'O' , wrzucasz i przez ten filtr naciagasz i masz bez gowna fete w pompce.

a jak masz tyle watpliwosci i wogole, to lepiej nie rob tego, bo te wkrety/watpliwosci/strachy +stymulant to ci odjebie .
pomysl , jaa tyle syfu nawstrzykiwalem , jak nie mialem wody do rozpuszczania to towar we wlasnej krwi rozpuscilem na lyzce (ups filtra zapomnialem...A)
przez pewien okres jak cpalem heroine, to nie uzywalem filtra wcale bo sobie ubzduralem ze kawalek filtra(wlokna bawelny) sie oderwie od mojejkuleczki i mi cos w srodku zapcha, to bardzej czysto wydawalo sie bez filtra.

NARA
Uwaga! Użytkownik KOPYTO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
no wlasnie tak myslalem kurwa aceton wjebac w zyle to letka schiza jak po skladzie czytalem ale chuj sproboje tak jak ty mowisz ja tam nie mam za bardzo obaw tylko chcialem sie poraDZIC bo inni uzywaja jakis chorych slajdow ktorych nie kapuje wcale dziex :) Ale jeszcze male pytanko bo nie wiem czy to pltoki czy prawda jak bym wjebal speeda w kanal tzn to co wjebuje do nosa od jakis 5miechow tylko ze w zyle to chybe nie powinno mi sie nic stac jezeli przez nos sie nic nie dzieje prawda?
Ostatnio zmieniony 07 marca 2007 przez men_raider, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: warezz »
men_raider pisze:
Małe pytanie wraz z kolega zarzywamy amfetamine nosem ale od jakiegos miesiaca zastanawiam sie nad daniem w zyle przeczytalem wszystkie posty jakie sie tu znalazly ale nadal pytam... Nie jestem nawet w 20% pewny do dilera a tymbardziej do narkotyku jest jakis sposob zeby sprawdzic czy nadaje sie on do wladowania w kanal?nigdzie nie moge dostac tego srodku ktory oczyszcza ale widzialem na allegro czy on sie nadaje? i jeszcze jedna sprawa gdyby juz te 2 warunki zostaly spelnione poniewaz nigdy nie dawalem se w zyle to czy jak bym rozpuscil amfetamine w tym srodku oczyszczajacym czy ten srodek by mi nie zaszkodzil?

postaram sie wchodzic tu jak najczesciej ale prosze jak by ktos mogl zeby wysylac na e-mail:Maciek.Kolwal@gmail.com
Nie obaz sie ale jestes kolejny debil bo jezeli dil ci dorzuci "cos od siebie" a nie wyglupiajmy sie feta to nie koks ciezko wyczuc;p to jestes albo na: INTENSYWNEJ TERAPI, JEZELI NIE MARTWY. NIE KOMBINUJ DMUCHAJ JEZELI CI DOBRZE. JESLI NIE TO PRZESTAN. KONIEC ALE JEZELI SIE DALEJ TM INTERESUJESZ TO ZLE Z WAMI CHLOPAKI. NIE DZIALA? ZROBCIE SOBIE TYG. PRZERWY! PO TAKIM POSCIE KAZDE 250 SMAKUJE JAK ZIEMIA OBIECANA I ZAPOMINA SIE O KABLACH
Zanim schowasz dzien pod powiekami pomyśl co z twoimi nie pozałatwianymi sprawami.... (Paktofonika)
  • 8 / / 0
Tyyy stary mi sie nudzi wjebywanie pol gieta przez nos i nic z tego nie mam :/ chcem se sprobowac a nie prosilem nikogo o to zeby wyglaszal swoje zdanie czy mam brac czy nie sry fakt amfa nigdy czysta nie bedzie ale przeciesz co ci dil dozuci filtracjie zrobie i powinno byc ok. a jak nie to trudno najwyzej kipne
  • 71 / 2 / 0
Nic się nie stanie. Różny syf waliłem, jak się nie chciał rozpuszczać to gotowałem i żyję. Trzeba tylko uważać, żeby pod kanał nie podać bo po proszku różne dziwne rzeczy się potrafią zrobić :-/ . KOPYTO podał dobry przepis, więc nie będę go powtarzał.
Uwaga! Użytkownik arkashka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Wiele zależy od tego co tam dosypano...nawet jeśli się zaopatruje w jednym źródle to czasem czuje różnice...czasem jak się pierdolnie to albo jest wytrzeszcz albo czuć, że środek, z którym zmieszano ma trochę odwrotne działanie i się przegryza. Pamiętam, że kiedyś po zagotowaniu wszystkiego zostało jakieś mażące się gówno i nawet w pompie zrobił się jakiś osad po czym była ona do wyrzucenia...jak jakiś wosk kuźwa. Innym razem przez całe 2 dni wszystko śmierdziało mi tym, czym pachniał ten proch...dosłownie wszystko
Lift up the receiver, Ill make you a believer...
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.