Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Jak po raz pierwszy zażyłeś heroinę?
Spaliłem, i było git.
127
20%
Spaliłem, i było słabo.
77
12%
Wciągnąłem, i było git.
56
9%
Wciągnąłem, i było słabo.
21
3%
Wstrzyknąłem, i było git.
54
8%
Wstrzyknąłem, i byłem w NIEBIE.
313
48%

Liczba głosów: 648

ODPOWIEDZ
  • 729 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: no1 »
najlepiej zajebac tak zeby upasc w dywan z pompa i poczuc mieko jak zawija sie swiat w oku ciebie to jest zdrowe ujebanie
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 55 / 1 / 0
Zdrowe ujebanie to jest takie aby się czuc super zajebiście ale nie aż takie aby miec zapaście i stresowac sie czy ktoś z kim cpasz przeżyje czy nie i zastanawic sie czy trzeba wzywac karetke czy da rade samemu zrobic reanimacje, bo takie przygody niestety często mi się zdarzały ,to psuje cały klimat cpania ...
Niestety nieraz sie tak zdarza że przegina się z tematem i wychodzi tak jak wychodzi...
Uwaga! Użytkownik summer3184 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
to naloxon w szyje i gra
Uwaga! Użytkownik no1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2013 / 84 / 0
no1 pisze:
najlepiej zajebac tak zeby upasc w dywan z pompa i poczuc mieko jak zawija sie swiat w oku ciebie to jest zdrowe ujebanie
Bardzo dobrze powiedziane. Ja tak mialem jak pierwszy raz zajebalem z 200mg helu. Malo sie nie zesralem ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
http://www.youtube.com/watch?v=LBcndDal ... re=related
Dla zainteresowanych "Gonieniem Kropli"
  • 729 / 19 / 0
zajebac ostro po kanalizacj z mida i difka i dobze w huj
szkoda towaru na gonitwe ..
folia aluminowa ogromnie szkodzi
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja też pierdole palenie, ani razu nie zajarałem brązu. Wszytko co miałem poszło po instalacji (głównie lewy przegub i kilka razy prawy)
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 19 / 0
nie marnujesz .....
dobra metoda dajca najwiecej perwersyjnej radosci z zapizgania
pozwalajaca osiagnac stan ktorego nie da ci nic innego ....Wjazd
to jest kurwa to starga dynie zjezy klak i zlutje kolana
zmiazdzy zrenice polechcze slinanki
zjednoczy sie z toba ..amen
  • 47 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kruczoN »
ten program wyglada mi na jakas scieme
  • 371 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Julietta »
Jesli juz musisz zapodac ten 1-wszy raz - to lepiej zapal, po co dawac po kablach? ja nigdy nie palilam za to iv szybko mnie wciagneło..... tak to juz bywa. Moze jak 1-wszy raz zapalisz to Ci sie nie spodoba i dasz sobie luz? chociaz ja pamietam ze za 1-wszym razem za duzo wzielam iv i tak mnie zcieło z nóg ze gdyby nie znajomi to bym z zapasci nie wyszła. dwa dni nie moglam dojsc do siebie. Tak mnie to zrazilo, ze dopiero po roku wrócilam do tematu, z duza ostroznoscia.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.

Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.