Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Zauważyliście że na dobre i na złe sponsoruje lek na gardło i KASZEL - Herbitussin, nie zawiera dxm. Coś czuje że chcą po prostu zaszkodzić konkurencji. Bo kto kupi takie gówno kiedy są zajebiste leki z dxm bez recki... to nie jest przypadek.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Salvian »
wątpie chociaż w naszym kraju naprawde wszystko jest mozliwe %-D
muszę w końcu sprobować dxmu
  • 8 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kaska16 »
'najpierw kilka tabletek...a potem musialam brac coraz wiecej. -ale po co? -zeby sie dobrze poczuc'

OMG. Az sie poplulam. %-D
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
jogurt pisze:
Bo kto kupi takie gówno kiedy są zajebiste leki z dxm bez recki... to nie jest przypadek.
MYYYYYYYY NIE!!! :) I nie tylko my. Wszyscy a raczek nikt. Pan nie kupi, pani nie kupi i pan też tego nie zakupi ;)

Ale też spokojnie ludzie, NDiNZ nie ma już takiej oglądalności jak kiedyś i ...kurwa zapomniałem co chciałem powiedzieć heh %-D
Ostatnio zmieniony 27 października 2007 przez Iwan, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 52 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kuba »
jogurt pisze:
Zauważyliście że na dobre i na złe sponsoruje lek na gardło i KASZEL - Herbitussin, nie zawiera dxm. Coś czuje że chcą po prostu zaszkodzić konkurencji. Bo kto kupi takie gówno kiedy są zajebiste leki z dxm bez recki... to nie jest przypadek.
coz na podejrzliwosc :D
  • 920 / 162 / 0
Nieprzeczytany post autor: wonszgrzybojad »
a ja ni huj tussidexu nie moge nigdzie znalesc... szkoda bo bym zjadl na sprobowanie
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Iwan »
smoke elite pisze:
a ja ni huj tussidexu nie moge nigdzie znalesc... szkoda bo bym zjadl na sprobowanie
Przyjedź do Lbn to znajdziesz ;] Chociaż nie wiem czy zdradzać taką tajemnicę, gdzie jest kilka aptek blisko siebie gdzie można dostać Tussidex... <_<
  • 3247 / 354 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Ja raz prubowałem tussidexu 450 i powiem ze zbytniej róźnicy nie widziałem, moze byłem bardziej przymulony ale to pewnie bardziej przypadke niz odmienne działanie. Te 2 leki różnią sie tylko wypełniaczami wiec tylko efekty żołądkowe powinny sie różnic, na trip to pewnie ma marginalny wpływ. Wiec jezeli z zoladkiem macie ok to se dajcie spokój, no ale z ciekawosci mozna sprubować. To hujowe ze nie wszedzie jest tussidex, u nas za huja nie znajdziesz.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
tussidex laduje sie wolniej od acodinu (przynajmniej u mnie), ale jest latwiejszy do zaaplikowania
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 50 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mattizz »
jogurt pisze:

Terrorist - lewometorfan po pierwsze jest opioidem
dxm też jest i co z tego?
Uwaga! Użytkownik mattizz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.