Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
jakbym mial okazje na amf to moge sobie pozwolic na minimalne dawki jak to wyglada tak w praktyce,zaznaczam ze nigdy niebralem amf i raczej nie mam zamiaru brac duzo jak juz to jakie dawki stosowac 50-100? mam wage co mierzy do 10mg to tak apropo.chodzi mi o lekki rauszyk bo np pseudoefedryna jakos dobrze na mnie dziala nawet w dawce 240mg(4x acatar).Wiem jakie zagrozenia sie z tym wirzą ale nie wiem jak jest na SNRI,dostepu osobiscie nie mam to nie wydaje sie zebym mial staly dostep(wentyl bezpieczenstwa chociaz dopoki nie strace rozumu pod wplywem to nie zaczne brac duzo. Co sadzicie jakies konstuktywne uwagi?
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
zrób se lepiej metkota :D amfetamina jest w miare bezpieczna przy ssri, pseudoefedryna i efedryna juz mniej...
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja w ta sobote na imprezie w klubie bawiłem sie na kilku ml gbl i tabletce lorafenu 2,5mg i bawiłem sie zajebiscie, laski wyrywalo sie bez zadnego stresu:) i z jedną co mi sie najbardziej spodobala za kilka dni ide na randke
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3250 / 356 / 2
gbl z metkatem to musi byc to :d

Pozdrawiam %-D
  • 682 / 7 / 0
ja wczoraj przezylem najlepszy dzien w zyciu po polaczeniu klomipraminy z kilkoma tabsami DXM, bylem calkowicie trzezwy, normalny ale pewnosc siebie az bila odemnie aura na lewo i prawo, trwalo to az do momentu gdy zasnalem, prawie caly dzien (balem sie ze jak pojde spac i sie obudze to sie skonczy i tak sie stalo niestety, ale na razie biore mala dawke pani klomipraminy wiec sie nie przejmuje tym zbytnio), cudowne uczucie, zaczalem nawet inaczej chodzic, wolniej, zmienilem pozycje ciala na bardziej wyprostowana, przestalem odczuwac zimno w tak silny sposob, o kontaktach z innymi ludzmi juz nie musze chyba wspominac? nad kazdym czulem wyzszosc, ale nie bylo to takie idiotyczne jak po alkoholu, tylko naturalne, nie-sa-mo-wi-te, samiec alfa pelna geba

co to bylo? jakis mini zespol serotoninowy czy jak?

klomipramina :heart:
Sun Was High (So Was I)
  • 99 / 1 / 0
no.......zespołu serotoninowego nie wspominał byś tak miło więc odpada :-)
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"
  • 682 / 7 / 0
moze ktos sie jeszcze wypowie , jogurt lub ktos kto sie troche zna w tym temacie...? co to moglo byc

dokladnie to bylo 75mg klomipraminy + z ok 200mg dxm , z tym ze bralem kilka dni wczesniej podobna kombinacje i czulem przez godzine zawroty glowy i niesamowicie sie spocilem , natomiast to co sie stalo wtedy mnie calkowicie zaskoczylo , bede to znowu chcial powtorzyc za pare dni i zobaczymy co sie stanie , jesli znowu ta kombinacja zadziala tak genialnie to zglosze sie na badania do jakichs naukowcow zajmujacych sie nowymi lekami :D

pamietacie ze kiedys uzytkownik ruetobas tez zrobil podobna kombinacje i pisal dokladnie to co ja , ale mu to niby zostalo juz na stale ;-)
Sun Was High (So Was I)
  • 3250 / 356 / 2
ale co sie stao?

Pozdrawiam %-D
  • 682 / 7 / 0
jogurt pisze:
ale co sie stao?
ja wczoraj przezylem najlepszy dzien w zyciu po polaczeniu klomipraminy z kilkoma tabsami DXM, bylem calkowicie trzezwy, normalny ale pewnosc siebie az bila odemnie aura na lewo i prawo, trwalo to az do momentu gdy zasnalem, prawie caly dzien (balem sie ze jak pojde spac i sie obudze to sie skonczy i tak sie stalo niestety, ale na razie biore mala dawke pani klomipraminy wiec sie nie przejmuje tym zbytnio), cudowne uczucie, zaczalem nawet inaczej chodzic, wolniej, zmienilem pozycje ciala na bardziej wyprostowana, przestalem odczuwac zimno w tak silny sposob, o kontaktach z innymi ludzmi juz nie musze chyba wspominac? nad kazdym czulem wyzszosc, ale nie bylo to takie idiotyczne jak po alkoholu, tylko naturalne, nie-sa-mo-wi-te, samiec alfa pelna geba

co to bylo? jakis mini zespol serotoninowy czy jak?

Sun Was High (So Was I)
  • 3250 / 356 / 2
DXM blokuje wychwyt zwrotny serotoniny i dopaminy więc to nic nadzwyczajnego że w połączeniu z antydepresantem zadzialal jeszcze mocniej w tym kierunku.

Pozdrawiam %-D
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Dziewczęta piją ryzykowniej niż chłopcy

Raport informuje o rosnących problemach z alkoholem i marihuaną wśród młodzieży.

Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.