Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 84 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zielony »
Pił ktoś takie coś jak Balsam Kresowy?
Niestety nie, ale piłem Wileński 43%, słodkawy, trochę ziołowo-korzenno-karmelowy.
Uwaga! Użytkownik zielony nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Pił ktoś takie coś jak Balsam Kresowy?

Niestety nie, ale piłem Wileński 43%, słodkawy, trochę ziołowo-korzenno-karmelowy.
To w takim razie ja już sam nie wiem jaki ja piłem. Tzn Pomorski to na pewno, ale kiedyś w sklepie nie było go więc wziąłem zdaje mi się, że Kresowy, a smakował tak jak to opisuje Zielony.

Balsam to balsam.
I'm broken.
  • 494 / 26 / 0
Adam Selene pisze:
z droższych różne Finlandie,
Dołóż trochę i kup Absoluta. Warto.
  • 749 / 5 / 0
Dołóż trochę i kup Absoluta.
Też troszku droższa ta gorzałka?
Dziś właśnie moją uwagę w sklapie przykuła ładnie podświetlona szafka z różnokolorowymi trunkami z napisem Absolut, ale cen nie sprawdzałem. Dobre te smakowe?
I'm broken.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
JA kiedyś piłem bolsa, teraz przerzuciłem sie na Wyborową - mamy od miesiąca w Tesco promoce 48,99 za dwie butle 0,7
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Finlandia Limonkowa :heart:
A tak w ogole ostatnio nie piję.
Bo już za dużo...
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Co tydzień wyborowa, raz w miesiącu absolut/finlandia, raz na pół roku starogardzka/luksusowa
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 494 / 26 / 0
korkorio pisze:
cen nie sprawdzałem. Dobre te smakowe?
Pierdol te smakowe. Chemia jest chemia. Kup czystego, wypij i zobacz jak będziesz się czuł na drugi dzień. Świetnie, zero kaca /no moze nie zero ale nie to co po innych/.
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Ja zawsze sie źle czuje po tych smakowych/perfumowanych choćby najdroższe Absoluty czy Finki były.
A po czystych nic - nawet tych (naj)tańszych
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 749 / 5 / 0
Ja zawsze sie źle czuje po tych smakowych/perfumowanych
A po czystych nic
Ano właśnie. Wiadomo każdy organizm jest inny.
Ja lubię czasem smakowe, ale nigdy więcej jak 0,7 na dwie osoby. To tak lajtowo, smakowo.
A jak się chla to się chla czystą np na weselach
Kup czystego, wypij i zobacz jak będziesz się czuł na drugi dzień
To też nie jest tajemnicą, że im lepszy alkohol tym mniejsza choroba na dzień jutrzejszy.
Ja po dobrej flaszce czasem lepiej się czułem z rana na drugi dzień niż normalnie bez picia. Taki pełen enegrii.
I'm broken.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.