Dział dotyczący grzybów i roślin wykazujących działanie halucynogenne, psychodeliczne lub dysocjacyjne.
ODPOWIEDZ
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Ja tu mam zapytanie do oswieconych, doswiadczonych podroznikow w tej materii. Jak najefektywniej zazyc (tak na oko jakies) 3g tak by wywolac w miare wymierny wplyw iMAO? Juz pomijam czy to da jakies psychodeliczne efekty czy cos.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 2310 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Sproszkowane nasiona ruty spozyć na godzinę przed zażyciem właściwej substancji .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
tyle to sam sie domyslilem :P Pytam sie JAK najefektywniej je zazyc.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 4024 / 372 / 951
Mi się zdaje,że odstawiony na kilka godzin napar z rozdrobnionych nasion i cytryny jest całkiem skuteczny-oczywiście wtedy pijesz go razem z fusami.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 2244 / 23 / 0
Oczywiście. Można też nasiona bardzo dokładnie zmielić i uzyskany proszek popić wodą. Tylko nie jedz czasem całych.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Witam,

Mieszal ktos z Was moze rute z LSD? Gdzies tam wyczytalem, ze wzmacnia LSD i kilka innych psychodelikow, ale wszystko kreci sie wokol LSA z powoi glownie i znikad znalesc moge szczegoly jakies odnosnie LSD. Jezeli taki miks faktycznie dziala i jest skuteczny to jakie proporcje ruty na jeden karton ( Hofmanna jakby ktos pytal).
Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Jestem tu w celach edukacyjnych.
  • 4024 / 372 / 951
Podobnie jak z LSA, nie ma jakichś specjalnych proporcji-potrzebne jest po prostu tyle ruty,żeby skutecznie zablokować MAO, czyli ok. 3-5 g.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 129 / 1 / 0
A ja dzisiaj w zielarskim zupełnie przypadkowo natknąłem się na paczkę suszu z napisem "ruta zwyczajna"

Spotkał się ktoś wcześniej z czymś takim? Nie znalazłem w necie prawie żadnych informacji. I najważniejsze: czy może mieć podobne działanie do ruty stepowej?
No one told you when to run, you missed the starting gun.
  • 2244 / 23 / 0
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
No co zrobisz, gógle bolą ;]
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany

Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC

Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.