Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
2C-P przetestowane
O 17:00 dnia wczorajszego wzielismy po 10 mg w 3 osoby
Wchodzenie: w Pihkalu pisza ze substancja rozkreca sie 3-5 h w praktyce stwierdzone na 3 osobach 1-3
Tylko jeden kumpel skarzyl sie na kurewsko silny bodyload dla tego samego osobnika dawka 10 mg okazala sie grubo za duza
Dzialaniem 2C-P przypomina 2C-E (synestezja , silne zmiany percepcyjne) aczkolwiek moim zdaniem ta jest w chuj mocniejsza od 2C-E Efekty wizualne byly tak mocne ze widzialem w nich wszystko od LSD , grzyby , 2CE lezalem zatkany moca tej zabawkI :>
Substancja trzyma bardzo dlugo o 19 sie gdzies rozkrecialo peak zszedl do kolo 2 ( cos takiego moglo byc ale cala noc w plecy )
Jesli macie jakies pytania to z checia odpowiem
Jeszcze mam sprana glowe jak ch***

EDIT:
Jest godzina 10:30 a ja odczuwam nadal wizualne aspekty tego psychodelika
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1425 / 80 / 0
Nieprzeczytany post autor: hess »
Jak porównasz bodyload 2cp vs 2ce? Podobno 2c-p znacznie mocniej niż inne 2c-x stymuluje układ krwionośny, zgodzisz się z tym?

Czy pojawił się efekt znany np z DF "niech to w końcu już mnie puści", czyli zmęczenie i znudzenie efektami ?

Jak z odbiorem muzyki?

Euforia?

Czy odczuwasz jakikolwiek zjazd?
Wszystko co napisałem na tym forum to nie jest prawda!
  • 335 / 1 / 0
tak to prawda 2CP jest bardziej negatywne dla organizmu qmpel naprawde mial hardcorowy bodyload caly sie trzasl,drzaly mu miesnie mi np weszlo tak gladko jak 2C-E

Efekt o ktory pytasz pojawil sie dopiero po jakis 12 h ( ale to juz w momencie jak lezelismy wszyscy w 3 w lozku i gapilismy sie na lustro :-) i kazdy chcial sie przespac nie uzywajac benzodiazepin :P ) caly czas myslalem ze juz mi sie peak ustatkowal bylo nagle perdoloniecie i spowrotem
Euforia jest naprawde swietna polecam z gronie znajomych wrzucic smiechu jest co nie miara :)
Odbior muzyki ten sam co po 2C-E
Czyli mega piekna synestezja :)
Jest godzina 11:30 zero negatywnych odczuc , humor bardzo dobry tylko ze zmeczony jestem po nieprzespanej nocy ;)
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 613 / 19 / 0
Kapo, a czy macie jakieś przypuszczenia czemu ten jeden koleś miał taki straszny bodyload? Coś jadł, niewyspany był, nie wiem?

Bo ja właśnie też chcę z kumplami po 10mg zarzucić, acz trochę mnie tym bodyloadem wystraszyłeś.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 335 / 1 / 0
Moj kolega jest wyjatkowo wrazliwy na wszelkie dziwne chemie :P
I zawsze go wszystko mocniej robi
Zapomnialem dodac ze wymiotowal z 3 x :)
Moze to od tego
Gluciorro bodyload nawet najgorszy idzie przezyc :)
  • 613 / 19 / 0
No ja wiem, że idzie przeżyć, ale potrafi uprzykrzyć pięknego tripa znacznie. No ale mój zmarnowany organizm na woodstocku zareagował 10 godzinnym bodyloadem na DOC, więc chyba gorzej nie będzie.

Wiem, że to lamerskie pytanie, ale jak mam proszek, to żeby podzielić na 3 (wagi nie mam) najlepiej zrobić jakiś roztwór?
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 335 / 1 / 0
No ja zrobilem sobie roztwor w spirytusie w stezeniu 1ml/10mg na oko nie ma co tego dawkowac substancja jest strasznie "mokra" i puszysta wiec lepiej nie ryzykowac
  • 12 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hitchhiker »
Od dłuższego czasu nosze sie z zamierem kupna jakis dobrych fenetylamin z tej grupy. Jakie legalne substancje po których trip nie trwa dłużej niż 8 godzin polecacie? Jakie mają największą moc? Poza tym znalazłem dwa sklepy ale nie wiem czy mozna im zaufac wiec prosze o jakies adresy sprawdzonych na pm.
Uwaga! Użytkownik hitchhiker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Zdecydowanie 2c-e.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Mój top 2c-x jak dotąd to 2c-bfly oraz 2c-t-21, ale ciężko na podstawie doświadczeń i preferencji innych osób wybrać coś sobie. Większości np podoba się 2c-e, a ja jestem jakiś zniesmaczony tym związkiem :)
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...