Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
dxmusdevilus
od tamtego czasu nie bralem - 5 miesiecy!!!!!
Woooooooow :huh: :huh: 8-( 8-( :huh: :huh:
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 58 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Transer »
Tez rzygalem 2x. Za pierwszym razem popelnilem blad. bylem glupi wtedy (dopiero zaczynalem) wjebalem dxm i poszedlem zjesc kielbase ;/ poszedlem sie polozyc i uuuu ledwo zdazylem do kibelka zarzygalem cale sciany i musialem sprzatac. bylo okrutnie wtedy. za drugim razem zrzygalem sie przez piwa ktore wczesniej wypilem. Wtedy bylem juz bardziej zaawansowany. ZRZYGLEM i se pomyslalem > sprzatne jutro nie chce marnowac dexa :) PZDR!

EDIT:
i od tamtej pory wiem ze jak sobie wladuje staram sie jak najmniej jesc danego dnia. Mocniej wali w cymbal i jest bezpieczniej przed rzyganiem. sry ze pod spodem zapomnialem dopisac (posty podskacza w gore).pzdr!
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Transer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mrowa »
Jakiś ŁOŚ napisał że cytryna zwiększa fazę. Ja uwierzyłem, a tu dowiaduje się że jeszcze może ją zmniejszyć. Napiszcie jak to w końcu jest. Bo parę min temu wziąłem jedynie 10 kółek (bo tylko tyle miałem) i byłem ucieszony że może mnie po cytrynie jebnie (chociaż może muzyka stanie się "lepsza" :D).

Nigdy nie miałem jakiejś wielkiej chęci wymiotowania po DXM. Ostatnio nawet wziąłem 45 tabletek na raz i też nic więc chyba dobrze :]. Pozdrawiam.
  • 180 / 3 / 0
Grejfrut zwieksza faze, a cytryna ma lagodzicc objawy mdlosci chociaz to wydaje sie byc mitem, no ale jak na niektorych pozytywnie dziala cytryna to dobrze nie bedziemy sie tu klucic. Ale cytryka nie zwieksza fazy.

Pozdro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
Jeśli was muli to prawdopodobnie za szybko jecie. Jedzcie po 2 tabsy co 5 min, wiem, że to długo, ale nie będzie bełtów, a faza dużo lepsza ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mrowa »
aha dzieki. a bardzo zwiększa? np jak wezmę 30 kołek to po soku jak sie będę czół? jak po 40? wiem że to jest indywidualne ale chociaż powiedzcie w przybliżeniu :]
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Wez 30 kołek z sokiem a potem wez 40 kołek za tydzień i porównaj to się wszyscy dowiemy w przybliżeniu :]
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 49 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ren »
na mnie grejpfrut działam za pierwszym razem. a potem to działał ale wymiotnie. nadal na myśl o grejpfrutach niedobrze mi się robi :-/
Uwaga! Użytkownik Ren nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Stander »
Witam, to mój pierwszy pościk.

Mam pytanie do forumowiczów.

Jaka strategia połykania tablet acodinu w dawkach powyżej 900mg będzie najlepszym sposobem uniknięcia wymiotów.
Próbowalem różnych sposobów z różnymi dawkami. Na przykład:
900mg - 3-4 tabletki co minutę = bełcik
1350mg (90 tablet rozpuszczone w wodzie z cytrynowym sokiem, skonsumowane w ciągu 10 minut, kilka konkretnych łyków) = po 30 od załadowanie minutach bełt
1200 mg rano (35 tablet tussidexu, 1 tableta co minutę) pare minut po załadowaniu ostatniej tablety dopadł mnie bełt
po godzinie dorzuciłem 150, po paru godzinach 450 i po półtoraj 450, bez bełtów = 2250mg razem

przymierzam się do 1350mg w celu osiągnięcia konkretnego OOBE, a nie pseudo OOBE, doświadczenie podpowiada mi, by zrobić tak:
675(45 tablet) (w ciągu 7 minut) + 675 (45 tablet) jak wejdzie faza

Liczę na ciekawe sugestie
Pozdrawiam
  • 241 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: chomik_morski »
Gdy miałam ładować jakąs wiekszą ilosc dxm robiłam tak: brałam niewielką ilosc jakies 225mg, gdy weszło brałam resztę juz bez odczuwania smaku, obrzydzenia ani rzygania, (efekt tic tac'ow) ;)
powodzenia
Z drugiej strony nie powinienies brać tyle na raz, jesteś masochistą czy tolerka na tyle Ci urosła?
kodeina
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.