Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1241 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ooo »
nic mu nie bedzie chyba ze delikatny jakis :D

standart dla takich pacjetow ktorzy nie odczowaja tych 80mg pewnie ... bo jesli zaczna odczowac to tracimy benefit jaki ma nam dac lek ... tylko tak sobie glowkuje moze sie myle ...
Uwaga! Użytkownik ooo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
ktoś próbował przygrzać kody po baklofenie?
czy ten lek nadaje się do miksowania z czymkolwiek, oprócz benzo i zioła?
:)
                  ~O~
  • 62 / / 0
Ja bym odradzał. Według mnie wszelkie miksy z baclofenem (wysokie dawki baclo) są bardzo toksyczne - wymioty żółcią itp. Ale jak jesteś odważny to walnij sete baclo i 300 kody i napisz raporcik :-D
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 2179 / 31 / 0
dziwne to gówno, zarzuciłem 50 mg na pełny żołądek i po 2 h w sumie niewiele odczułem, naprawde delikatna zmiana, zamuła, nic ciekawego. Po 5 h czuje mdłości i jest sredniawo. W sumie to nie wiem czy dalej sie w to bawić.

e: dobrze sie spało w nocy, nawiedzały mnie dziwne sny jakoby w sejmie odbywało sie głosowanie który z posłów spożywał baclofen %-D Poza tym miewałem dziwne napady "mocy", przez sen czułem jakby chwilowo działanie tegoż specyfiku nabierało intensywności. Dość przyjemne uczucie. Pobudka tragiczna, ledwo zwlokłem sie z łoża i czuje że to nadal trzyma albo to jakieś kacpodobne odczucie. Ehh gdyby nie te mdłości wczoraj.
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2009 przez Blepharospasm, łącznie zmieniany 1 raz.
Hidden Mefedron User
  • 329 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Green Hulk »
Ja próbowałem mix baclofenu z tramadolem w dość sporej dawce, ale osobiście nie polecam. No chyba, że ktoś chce koniecznie mocno się zajebać, ale wymioty raczej gwarantowane (nigdy nie miałem nieprzyjemności po samym baclofenie czy tramadolu)
Uwaga! Użytkownik Green Hulk jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: miltown »
na mnei baclofen wciagany nie dziala a tabletek nei lyjkalem nawet
Uwaga! Użytkownik miltown nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Ja tam kończę z baklofenem, po 150 mg mnie drgawki na zejściu złapały :-( I do tego te koszmary...
I saw two shadow men on the Vallance Road
Said they'd pay me for your address
Oh I was so bold

I said you see these two cold fingers
These crooked fingers I show
You a way to mean no
  • 308 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kolik »
za dużo chyba bierzesz - mnie satysfakcjonuje 50mg dobrze dopalone jakimś jaraniem;
ujebywać się tym na ostro nie lubię - raz czy dwa myślałem że zejdę i więcej nie szaleję;
rekreacyjnie raczej od biedy - ot, tableteczka dwie na poprawę humoru lub do palenia;
baklofen jest fajny z klonami - dodaje nutę euforii i świetnie rozluźnia mięśnie;
chyba nawet zbyt mocno, bo czasami kręgosłup mnie po nim pobolewa :huh:
dobry lek do schodzenia z benzo;

wkurwia mnie w nim jedno - załącza się zajebisty chumor, chciałoby się coś dorzucić ale nie bardzo wiadomo co można? zawsze mam ciśnienie na browara ale w trosce o błędnik nie mieszam. taki niesprawdzony i nieprzywidywalny jest ten lek. i zatoki mnie strasznie po nim bolą.
                  ~O~
  • 26 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: abecadło »
50 szt,25mg.niecałe 4 zł.
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
mnie to jakoś w sumie nie podpasowało, taki alkohol w tabletkach... zjadlem dwa dni pod rząd a przez kolejne trzy wstawałem z uczuciem jakbym dostał obuchem w łeb...
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
ODPOWIEDZ
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Zatrzymano oficera żandarmerii który kierował gangiem handlującym heroiną!

Policja w Portugalii zarekwirowała 1,5 tony kokainy od międzynarodowej grupy przestępczej, którą kierował kapitan żandarmerii z Porto.