Deliriant. Nazwy generyczne: Tantum Rosa, Tantum Verde, Difflam
Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Hmmm, może mam szczęście, może dobrze zawinąłem, może dobrze naśliniłem itp. bo ja nie widzę sposobu w jaki to mogłoby się rozwalić itp
Chyba mam naturalny talent do robienia benzydaminowych bombek i ich łykania %-D Za to wypić benzy nie mogę i na samą myśl o piciu niej mam odruch wymiotny :wall:

Najważniejsze to uformować bąbkę w kształt pigułki i jak się dużo benzy bierze to rozdzielić na kilka bombek. Ja robię jedną na jeden gram benzy czyli na 3g (6 sasz) to 3 bombki by szły :-)
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Twilight pisze:
Hmmm, może mam szczęście, może dobrze zawinąłem, może dobrze naśliniłem itp. bo ja nie widzę sposobu w jaki to mogłoby się rozwalić itp
Można masłem trochą osmarować, co prawda mało to apetyczne, ale powinno gładziej przez gardło przejść. Bo jak się rozwali, to ujj ajajaj...
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
Adam Selene pisze:
Twilight pisze:
Można masłem trochą osmarować, co prawda mało to apetyczne, ale powinno gładziej przez gardło przejść. Bo jak się rozwali, to ujj ajajaj...
Czemu mało apetyczne? Właśnie bardziej apetycznie jak takie z masełkiem :D I z poślizgiem :D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nivel »
Jeśli nie chce sie wam czekać na kapsułki z allegro to wystarczy w aptece kupić Ascorutical który jest w takich kapsułkach, otwieramy to coś, wysypujemy witaminki i napełniamy benzą :D
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Najlepsze sa najprostrze sposoby. Rozpuscic pozostalosc po ekstrakcji w malutkiej ilosci wody , na jeden maly lyczek , przezegnac sie i lyknac jak wodeczke , otrzasnac sie i popic... czy widzicie jakies słabe punkty w tym przepisie?
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
alkem pisze:
Najlepsze sa najprostrze sposoby. Rozpuscic pozostalosc po ekstrakcji w malutkiej ilosci wody , na jeden maly lyczek , przezegnac sie i lyknac jak wodeczke , otrzasnac sie i popic... czy widzicie jakies słabe punkty w tym przepisie?
Tak - smak.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
Jezus pisze:
alkem pisze:
Tak - smak.
E tam, nie jest taki zły ;)
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 1 / 0
smak jest "wytrawny"... dla koneserow... dla dzieci i kobiet ciezarnych zalecany jest dodatek soku malinowego
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
LOL, kobiet ciężarnych %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 1 / 0
sorki w ulotce faktycznie pisze ze nie zalecane dla ciezarnych....ale o staruszkach nic nie pisze...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach

Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.

Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.