Więcej informacji: Benzydamina w Narkopedii [H]yperreala
Chyba mam naturalny talent do robienia benzydaminowych bombek i ich łykania
Najważniejsze to uformować bąbkę w kształt pigułki i jak się dużo benzy bierze to rozdzielić na kilka bombek. Ja robię jedną na jeden gram benzy czyli na 3g (6 sasz) to 3 bombki by szły :-)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Twilight pisze: Hmmm, może mam szczęście, może dobrze zawinąłem, może dobrze naśliniłem itp. bo ja nie widzę sposobu w jaki to mogłoby się rozwalić itp
Adam Selene pisze:Można masłem trochą osmarować, co prawda mało to apetyczne, ale powinno gładziej przez gardło przejść. Bo jak się rozwali, to ujj ajajaj...Twilight pisze: Hmmm, może mam szczęście, może dobrze zawinąłem, może dobrze naśliniłem itp. bo ja nie widzę sposobu w jaki to mogłoby się rozwalić itp
alkem pisze: Najlepsze sa najprostrze sposoby. Rozpuscic pozostalosc po ekstrakcji w malutkiej ilosci wody , na jeden maly lyczek , przezegnac sie i lyknac jak wodeczke , otrzasnac sie i popic... czy widzicie jakies słabe punkty w tym przepisie?
Po dzisiejszym robię przerwę
Jezus pisze:Tak - smak.alkem pisze: Najlepsze sa najprostrze sposoby. Rozpuscic pozostalosc po ekstrakcji w malutkiej ilosci wody , na jeden maly lyczek , przezegnac sie i lyknac jak wodeczke , otrzasnac sie i popic... czy widzicie jakies słabe punkty w tym przepisie?
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.