Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Majsio »
Nazwa: Heyah
Kolor:Jasno brązowy z ciemnymi kropkami Ponoc Hera...
Kształt:Okrągle dosc grube
Logo: Łapka Sieci Heyah :D
Gdzie kupione:Bielawa
Kiedy kupione:Lato br.
Sposób przyjęcia:Doustnie
Opis działania: Nie da sie tegop opisac po prosyu wielka mega bania Po jednej przez okolo 3 godzin widzialem wszystko podwojnie Barmanka ktora podala mi piwo w barze patrzyla sie na mnie jak na debila bo podala mi piwo po lewej stronie a ja widzialem po obu stronch i lapalem sie za to po prawej i sie zastanawialem czemu nie moge go zlapac:D Dwie Dj-ki dwoch tych samych dj-ów nie kumacja maxymalna Ale sie lci...uuuuuuuu:) Po prostu sa boskie nie mialem nic lepszego odkad zyje Bralem tylko raz bo tylko raz sie pojawily Np moj kolega po dwoch widzial wszystkich w oklurach i ludzi na drzewach pilujacych galezie Dodam ze byla to Wielkanoc Chec rozmowy tylko Ciezko sie dogadac Ogolnie...ZAJE*****
Ocena działania:100/100
Dodatkowe komentarze:Watpie zeby ktos zjadl wiecej nic 6... Goraco polecam !!!!!!!!!
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zbakany krisu »
Nazwa: żółta dziwka\\ panienka \\ laska
Kolor: żółty
Kształt:okrągła
Logo:siedząca panienka
Sposób przyjęcia:polowa dropa przez nos
Opis dzialania : zdziw mnie wielki wziol albowiem tak mala ilosc nie powinna mi zafundowac jakiejkolwiek bani.... a tu jak na 0.5 dropa calkiem mila bańka(zdarzalo sie ze mialem taka banie po calej np. lacoscie )... ogolnie rozwalalo nos jak to bywa przy wciaganiu MDMA :)
Opis dzialania: spox
Dodatkowe komentarze:nastepnym razem zaaplikuje sobie ze trzy.. bedzie sie dzialo .. oj bedzie :)
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Nazwa: kangur
Kolor: jasno-pomarańczowy
Kształt: okrągła
Logo: kangur
Gdzie: dolny śląsk
Kiedy: listopad 2006
Sposób przyjęcia: doustnie (2 albo 3 haha)
Opis działania: Kopią po niecałej godzinie, wolałbym żeby trochę mocniej. Nie chce się wymiotować, można zasnąć. Lajtowe.
Ocena działania: 6/10
space invaders are smoking grass
  • 3 / / 0
Nazwa:krzyz maltanski
Kolor:bialy
Kształt:okragly
Logo:krzyz maltanski (zdj na poprzedniej stronie)
Gdzie kupione:krk
Kiedy kupione:IX, X br.
Sposób przyjęcia:zalezy od daty:doustnie oraz/lub pokruszone w kreski na blony sluzowe nosa ;)
Opis działania: spidujace, rowniez troszke euforyczne.
Ocena działania:7/10 przy wzieciu poltorej przez polkniecie
Dodatkowe komentarze:
good girls go to heaven. i go wherever i want!
  • 3 / / 0
lady
Nieprzeczytany post autor: wicked lady »
Nazwa:lady/dziwka

Kolor:zolta

Logo:siedzaca lady

Gdzie kupione:krk

Kiedy kupione:X i XI 06

Sposób przyjęcia:przewaznie zoladek, ponizszy opis dotyczy pol na zoladek & pol na nos ;-)

Opis działania:nie wzielam nigdy wiecej niz 1;) nie odczuwalam takiej potrzeby. kulki rewelacyjne, niespidujace, euforyczne. chec do tanczenie, ale brak niekontrolowanej motoryki. finezyjnie odbierana muzyka, empatia, jeynym mniej komfortowym uczuciem jes bol miesni twarzy od usmiechu :-D

Ocena działania:9/10 (a nuz sie trafi cos lepszego)

Dodatkowe komentarze: rozanielajace. zapewnilA (!) mi 18.11 najlepsza impreze od 11 m-cy.jestem ukontestowana! :-D
good girls go to heaven. i go wherever i want!
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Nazwa:mitsubishi
Kolor:bialy
Logo:znak mitsubishi
Gdzie kupione:śląsk, g-ce
Cena:7zl/sztuka, 50/10sztuk
Kiedy kupione:24.11.06
Sposób przyjęcia:doustnie
Ilość: jedna
Opis działania: zawroty glowy, trudnosci w chodzeniu, euforia, empatia, brak łaknienia, uderzenia gorąca do głowy, dreszcze(fale zimna i gorąca), suchość w ustach, brak laknienia, wzmozona potliwosc, zwiotczenie mięśni.
Ocena działania:4/10

Dodatkowe komentarze: dlugo dzialala bo az 6h, a wyjebane oczy mialem do wieczora :|, mimo tego ze banan mi z twarzy nie znikal i ze wszystkiego smialem sie jak oszalały to wkurwialy mnie w.w skutki uboczne w chodzeniu, zwiotczenie mięśni i potliwoscia. Pixa napewno nie miala w sobie samego MDMA, tylko jakąś blizej niezidetyfikowaną fenyloetyloamine o podobnym dzialaniu. Raczej nie polecam.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 30 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pixi »
Nazwa: no name
Kolor: białą
Kształt: okrągła
Logo: bez logo
Gdzie: dolny śląsk
Kiedy: grudzień 2006
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Od wakacji nie jadłem pixy po której się tak cudownie rozpływałem! Banan i miłość do ludzi :) Myślę że 1 wystarczy żeby się fajnie porobić :D Polecam

[Niestety przyjąłem ją jako drugą (1,5h po kangurze) więc trzeba wziąć małą poprawkę, postaram się uaktualnić opis wkrótce]

Ocena działania: 8/10

* korekta - okazało się że pixa nie miała logo :D
było ciemno... wicie rozumicie ;)
Ostatnio zmieniony 07 grudnia 2006 przez Pixi, łącznie zmieniany 1 raz.
space invaders are smoking grass
  • 29 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: beks »
Nazwa: Wiatraki
Kolor: Fiolet
Kształt: Nazwałbym go cylindrycznym :-p
Logo: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=4753
Gdzie kupione: Wybrzeże
Kiedy kupione: Niedawno
Sposób przyjęcia: 1 w nocha, po ok. półtorej h kolejna doustnie.
Opis działania: Po przyjęciu donosowym poza nieprzyjemnymi (w moim odczuciu, bo może ktoś lubi) objawami, charakterystycznymi dla tej drogi intoksykacji, brak widocznych efektów. Po dorzuceniu drugiej po ok. 40 min obraz się lekko rozmazuje, człowiek staje się bardziej rozmowny, podwyższa się temperatura ciała, rozszerzają źrenice i takie tam. Działanie zaczęło wyraźnie słabnąć ok. 3,5 h po wejściu drugiej pigsy.Inna sprawa, że wypilismy litra na trzech :-p Po 4 h czułem już tylko alkohol. Podsumowując- robią. W małym stopniu, ale robią.

Ocena działania: 4/10 (1 dla pierwszej i 3 za drugiej- niech się cieszą :-p )
Dodatkowe komentarze: Ok. 2 h przed pierwszym dropsem wciągnąłem niewielką ilość fety. Odnośnie wciągania piguł chyba sobie daruję- jedzenie w moim odczuciu daje lepsze, milsze efekty. Z pewnością nie są warte ceny (10 zl/ szt.) ale innych nie było.. :-/ . Za cene tych dwóch pigsów mogliśmy mieć jeszcze litra ruskiej wódki, co chyba byłoby jednak lepszą opcją..

Nazwa: Myszka miki
Kolor: Biały
Kształt: Jak poprzedniej
Logo: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5173
Gdzie kupione: Wybrzeże
Kiedy kupione: Niedawno
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Wchodzą niecałą godzinę, wjazd czułem wyraźnie. Jak gadałem ze znajomą i patrzyłem na jej twarz to nagle mi się rozpłynęła :-D :-D :-D . Dopaliłem uidu, co napewno mi "lekko" zbiło energię. Ale samopoczucie zajebiste i cieleśnie również bardzo przyjemnie, masz ochote chodzic po znajomych, pogadać, muzyka staje się głębsza i znacznie milsza, ogólnie baaaaaaardzo miły dropsik jak dla mnie. Zanim poszedłem spać efekty były wyraźne (po ok. 4 h od wejscia).Póki co najlepszy jaki dorwałem na wybrzeżu.

Ocena działania: 9/10.
Dodatkowe komentarze: Chyba od razu schomikuję pare tych krążków na sylwestra :-D pozdrawiam :-)
Uwaga! Użytkownik beks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 5and »
Nazwa: Smile

Kolor: Biały/szary

Kształt: o

Logo: http://www.pillreports.com/index.php?pa ... ll&id=5187

Gdzie kupione: Krk

Kiedy kupione: zeszły tydzien

Sposób przyjęcia: Doustnie (1 + 1)

Opis działania: Wchodzą około 40 min. Wjazd bardzoooo łagodny, jak po maśle po czym następuje TOTALNE rozpłyniecie. Muzyka po prostu wlewa sie do głowy:) 0 fety, nie da sie po nich dziko hulać na parkiecie przy czym NIE są w żadnym stopniu mulące. Świetna sprawa jeśli mamy w towarzystwie osoby płci przeciwnej:) Daje 9/10 ponieważ dawno nie jadłem tak dobrego kolka. W weekend pomieszam z żółtymi kappami i to będzie to!!

Ocena: 9/10.
Uwaga! Użytkownik 5and nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Nazwa: Rower
Kolor: szary-kremowy
Kształt: okragly
Logo: symbol przedstawiajacy rower tak jak na znaku drogowym
Gdzie kupione: podlaskie
Kiedy kupione: zeszly weeked
Sposób przyjęcia: doustnie
Opis działania: Po 2szt. Pierwsza zarzucona przed dyskoteka o 2:00 w nocy. Druga popita piwem po ok.30min. no i sie zaczelo...;))) Uderzyla mnie fala ekstatycznej milosci, radosci i szczescia. Na parkiecie uczucie plywania w dzwiekach. Wrazenia rozplywania sie w rytm muzyki. Poprostu cudowna blogosc przez ok.3h. Pozniej lagodne ladowanie...Heh
Ocena działania: 8/10
Dodatkowe komentarze: Jako podklad zazylem donosowo ok.50mg mocnego bialka o godz.00:00.
Uwaga! Użytkownik euphomaniac nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.