Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 156 / 3 / 0
Murzyn wie co to głód:D Oni chcą dobrze, takiego sztoxu jak od czarnuchów nie dostaniecie nigdzie w Pradze
  • 576 / 8 / 0
Wszystko zależy na jakiego murzyna się trafi... :) Ale to prawqda nie zawwsze znaczy że jak murzyn to walem będzie :)
"..Aaach...widzę złoty brzegu piach i mijając kiście liści zapuszczam się do iście tajemnego świata..."
  • 156 / 3 / 0
Murzyn da Ci do ręki, możesz sobie otworzyć, powąchać, jak masz wagę to sobie możesz wrzucić-bajka.
  • 221 / 2 / 0
knedel tez
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 10 / 0
w cafe de la ostrava ja dostałem zielsko od białaska, murzynków nie widziałem :c
  • 221 / 2 / 0
prędzej cyganów tam spotkasz niz murzynów
(w cafe de la ostrava)
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Jedziemy ze znajomymi na sylwka do Czech, planujemy wycieczke do Pragi i zaopatrzenie sie w ziolko. Jakies 5-10 g bysmy chcieli zalatwic, gdzie aktualnie (jedziemy tam za tydzien) najlepiej sie udac w tej sprawie i jakie ceny sa odpowiednie? Temat czytalem, inne rowniez, ale chcialbym jakies aktualne informacje - zeby nie szukac na prozno. :)
  • 248 / 3 / 0
Jak już jesteś tak wygodny to powiem tyle Vaclavskie Namesti (pod sam plac podjedziecie metrem), szukamy ludzi o kolorze skóry innym od śniegu. Ceny około ~250KC, przy twoich ilościach pewnie da się zjechać do 150-200. Po dokonaniu zakupu zgłaszamy się do najbliższego posterunku policji.
  • 2 / / 0
Jakoś ostatnio mam bliżej do Ostravy niż do jakiegoś holenderskiego kofika. Tydzień temu idę więc ulubioną ulicą Stodolni w kierunku jej końca we wiadomym celu.

Jakież było moje zaskoczenie gdy nagle zobaczyłem znany z Polski znaczek (jak :-) tylko żółty) i szyld marki SS. Myślę sobie, że jak nie spotkam nikogo znajomego w środku tygodnia w CDLO to przynajmniej nie wrócę z pustymi rękami. Wchodzę więc do środka i czuję się jak u siebie, tyle, że po czesku. Asortyment znanych i nowych torebek, na niektórych nawet jeszcze polskie nazwy lub napisy. Ceny od 200-300 koron, do tego sprzęt i gadżety.

Znaczy się sieć nie upadła, przeniosła się faktycznie blisko za granicę.

Poszedłem jednak dalej bo wolę naturalne THC. Spotkałem znajomego z wagą, kupiłem nawet taniej bo brałem więcej na święta ;)

Więc przy okazji i Wam życzę równie Wesołych Świąt!
8-)
Uwaga! Użytkownik schizoid nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Nie chodzi o wygode tylko o aktualne informacje, nie bywam w Czechach i nie wiem jak szybko informacje (zawarte np. w postach) przestaja byc aktualne. Nie bylem tez tam od czasow wprowadzenia depenalizacji i slabo sie orientuje (poza przeczytanymi postami).
A jak jest z ilosciami - tzn. nie oszukuja? Krzywo patrza na ludzi z wlasna waga?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.