Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 203 / 7 / 0
Dobra rada, hehe :-D
Nocny Spamer
  • 1 / / 0
weź johimbinę, na allegro można kupić za około 30zł 50 tabletek, też pobudza i strasznie się po tym chce ruchać=D
Uwaga! Użytkownik Zajebiec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
To prawda z tą baką. Siedzę w tym temacie, mogę dokładnie wszystko opowiedzieć, co marihuana robi z układem hormonalnym. Taa ja wiem jak to śmiesznie brzmi, ale coś po 4 miesiacach dochodzeń w tym temacie moge powiedziec, tym bardziej ze testowalam na sobie. Ale kto by chciał to czytać i nie kwestionować każdego zdania. Przecież mj jest dobra, nawet zdrowa, jak moze komus zaszkodzic? Łach z tych ludzi, bo stymulanty mi tak w zyciu nie zaszkodzily jak kilka lat z mj. Każdy organizm jest inny, wiadomo ze amfa jest bardziej niezdrowa, ale to co bardziej zaszkodzi zalezy niekiedy od organizmu danej osoby. Kumpela przez bakę ma tak samo nasrane we łbie i takie same akcje odwala(to wszystko winik zaburzeń hormonalnych), sorry za offtop
  • 166 / 3 / 0
@chmurek.
moze cie nie podnieca juz to samo co kiedys?
  • 9 / 2 / 0
Wracając do tematu...
Boli mnie szczęka... W sumie to żuchwa. Nie mogę otworzyć jak najmocniej ust, bo czuję oparcie w zawiasach...
Mam to po dzisiejszym zjeździe z wczorajszej nocy. Jak mam to... "rozruszać"?
  • 1615 / 29 / 0
Nic ci nie będzie. Za kilka dni ból szczęki ustąpi.
  • 9 / 2 / 0
dziś jest gorzej... kompletnie nie mogę jeść przez to
  • 7 / / 0
Czy ktoś może mi wyjaśnić o co kaman ? Mimo, ze najgorsze stany mam już za sobą, to wciąż się martwię o moje zdrowie. Dodam, ze nawpierdalałem się tego ścierwa 4 dni temu.

Gdy się budzę wali mi w głowie. Wciąż mam bóle mięśniowe, trochę kluje mnie w serduchu ( Na drugi dzień po bylem w szpitalu, wszystko z sercem niby okej ). Dzisiejsza kupa miała barwę żółta, co mnie trochę zaniepokoiło :moody: . Po lewej stronie od pępka mam siniak (wcześniej go nie miałem, a lekarze nie stwierdzili w tym nic groźnego ) no i szczena mnie napierdala od czasu do czasu. Prosze o wyrozumiałość - z amfa miałem do czynienia po raz pierwszy i szukam wyjasnien i odpowiedzi
  • 1 / / 0
Mam pytanię nie waliłem fuki rok i po tym roku zrobilem sam 3 g tego i zaczely mnię boleć kolana i wyszly jakieś fioletowe plamy na tych kolanach od czego to może być ? proszę o szybką odpowiedź
  • 839 / 69 / 0
Ja standardowo miałam fioletowe kolana od fety - wazokonstrykcja, nic się nie martw, szybko przejdzie :)
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.