Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
babka mówila ze to nie pismo doktora i moze bedzie dzwonic do niego xd
co mi grozi za to
ja nic nie wiem jak cos
Mówie co chce, wypisuje, daje kase i spierdalam
----------------------------------
Ogólnie jakie przerwy między dawkami utrzymać żeby tolerka stała w miejscu?
Narazie wziąłem raz x5mg.
Scali ktoś?
Scalono. taurinnn
poniżej załączam zdjęcie zapasu Signopamu. design opakowania nowy, taki jak Polfa robi dla wszystkich leków, czyli podłużna paczka z plombą zabezpieczającą.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.