yam'teoretyk pisze:paker pisze: a napisal ktos z kanaby do unii jakies pismo? czy jak zawsze nikomu sie nie chce ruszyc dupy.....
sam możesz ruszyć... ;-)
po 1 nie umiem angielskiego
po 2 powinien zajac ktos z kanaby tym bo to wstyd zeby raz na pare lat nie chcialo sie im napisac jakiegos listu chocby dla picu ze cos robia mogli zaczac to pisac jak ziobro dal taka propozycje bo wiadomo bylo ze to przejdzie przeciez
GrupaOlewającaWładzę pisze: poprostu teraz każdu po cichu liczy, że się załapie do koalicji rządzącej. a sld jako czwarta siła w sejmie ma na to niemałe szanse przynajmniej patząc na liczbę miejsc w sejmie - 56 <samoobrona 57>). za ewentualne pomyłki w liczbach przepraszam. poprawcie.
Cały czas to samo myślenie... ćpunowi nie należy się żadne współczucie, żadna empatia, miejsce ćpuna jest w więzieniu. I oczywiście problem nie ma żadnego szerszego wymiaru i kiedy doczekamy się Polski wolnej od narkotyków, wszystko będzie cacy, a ludność spontanicznie wyjdzie podziękować Wodzowi.
Wracam na forum?...
Coen pisze: ta. tylko, że oni jednak coś robią. ty tylko dużo mówisz.
paker pisze:ciekawe co? bo ja nic takiego nie zauwazylem. Nawet listy do komisji sejmowej itd pisalo ENCOD ( sorki jak zle napisalem) a oni kompletnie nicCoen pisze: ta. tylko, że oni jednak coś robią. ty tylko dużo mówisz.
To przedstaw swoją politykę prolegalizacyjna i punkty, ktore trzeba po kolei realizować. Najlepiej rzuć robote, studia, szkołę etc by pisać listy do instytucji, uzerac sie ze wszystkimi władzami, by na koncu zainteresowala sie psiarnia i miala cie na oku, a pieniądze napewno same przyjdą na własne utrzymanie. Tego stowarzyszenia nikt nie finansuje (tak mi się wydaje) A nie gadasz że kanaba nic nie robi. Samo istnienie daje mi poczucie jakiejś integracji że nie jestm sam. Drukuje plakaty rozklejam po mieście i po instytucjach tak wysoko by nikt nie mógł zerwać :-D Jak nie umiesz angielskiego to było napisać list ktory chcesz adresować do UE nadać na forum, ktos przetłumaczyłby.
Sorry ale nie lubię ludzi którzy tylko krytykuja, a nie mają pomysłu jak to zmienić a na dodatek czekają aż ktoś inny to zrobi. Tyle z mojej strony.
Zresztą już po fakcie mamy to co mamy...
paker pisze: po 2 powinien zajac ktos z kanaby tym bo to wstyd zeby raz na pare lat nie chcialo sie im napisac jakiegos listu chocby dla picu ze cos robia mogli zaczac to pisac jak ziobro dal taka propozycje bo wiadomo bylo ze to przejdzie przeciez
paker pisze:ciekawe co? bo ja nic takiego nie zauwazylem. Nawet listy do komisji sejmowej itd pisalo ENCOD ( sorki jak zle napisalem) a oni kompletnie nicCoen pisze: ta. tylko, że oni jednak coś robią. ty tylko dużo mówisz.
Widze ze wiekszosc z was uwaze ze jak tekst jest podpisany ENDCOD to juz nie kanaba :( Kanaba jest czlonkiem ENCODU i jako czlonek ENCOD dziala w polsce.
yam'teoretyk pisze:
Drukuje plakaty rozklejam po mieście i po instytucjach tak wysoko by nikt nie mógł zerwać
hehe wiem cos o tym sam latalem rozklejac po calym miescie plakaty ale to jest tak ze ten co chce rozklejac musi zaplacic za koszt plakatow z tego co sie orientuje teraz jest to 10zł ( rozumiem to przeciez nikt nie bedzie dawal kasy ) wiadomo ze by sie przydali jacys sponsorzy ale za wyslanie maila sie nie placi
czyli wg. mnie w h..
i klej do tapet i nie ma bata by ktoś postronny sobie z nudow zerwał
Nie mów, że 10pln w porównaniu do sary jaką się potrafi przepalić to duzo.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.