jeśli już seks to tylko w obstawie czegoś na erekcje, w dawce x2
założę się że będą tacy co walną viagre do nocnego maratonu
też byłem kiedyś młody i głupi...
droga podania dla mnie jest jedna - i.m
sniff robi z nosa masakre i jest nieprzyjemny, bombek nigdy nie lubiłem
poza tym to nie naklaniam do brania żadnych narkotyków
O ketonie
- duże kryształy po 0.5 minimum każdy
- kolor kawa z mlekiem wchodząca w brąz
- sniff lekko gryzie ale lekko nie zatyka nosa
- 200 mg sniff pierwsze efekty już po zaledwie 15 min a peak po 30-40
- każda dorzutka podbija niemilosiernie ten piękny stan w 2 G w noc i nie ma efektu przejebania
- szumi fajnie w uszach
- po którejś dorzutce czuć jak by senność przymykaja się oczy i rozplywasz się w ogromnej eufori i pluszu
- zero speeda sama euforia lezenie i słuchanie muzyki czy oglądanie filmu jest tak interesujące ze się w głowie nie mieści
- czas działania godzina z hakiem
- na drugi dzień zero zejścia
- po prostu jak byś miał 5 G to by poszło w dzień miał byś 10 też by poszło i każda dorzutka w dlugim ciągu bardzo aktywna
- czasem sucho w ustach się robi
Raczej to nie będzie żaden cmc nie ? Wydaje mi się ze mmc jakiś pewnie 3 ale niech się wypowie ktoś co ten opis coś mówi ;0
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.