Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 57 / 7 / 0
Hej, tydzien temu wziąłem 75 thioco i nic. Jestem mocnym zawodnikiem jesli chodzi o benzo i niebenzo, ale pare godzin temu wziąłem Ok 70-80zolpi i juz puszcza, da sie to podbić jakaś dawka thioco? Tylko żebym wstał na 10
  • 183 / 11 / 0
Ale 75mg kodeiny czy 75 tabletek thiocodinu ? Jeśli pierwszy wariant to za mało. kodeina to nie benzodiazepina tylko opiat. Nie podbijesz nią działania zolpidemu ,jedyne co możesz osiągnąć to tyle ,że zolpidem wzięty wcześniej podbije sedacyjne działanie kodeiny. Masz jakiekolwiek doświadczenie z opioidami? Jeśli nie to spróbuj bez żadnych usypiaczy wziąć np.300mg, powinno być dobrze ,a jeżeli chodzi o miks z taka dawka zolpidemu to nie będę Ci doradzał, bo nie chce mieć nikogo na sumieniu w razie wystąpienia depresji oddechowej po miksie obu substancji bez tolerki na Opio.
  • 777 / 106 / 0
Jeśli jednak wariant drugi, tj. 75 tabletek kodeiny to wspolczuje Twoim bebechom, a po drugie to zbędne windowanie sobie tolerki. Najpierw próbuje sie mniejsze dawki 150-450mg i sie patrzy jak organizm na to reaguje. Każdy ma troche inny metabolizm i potrzeby :p
  • 2392 / 663 / 0
Dokladnie - 75 tabletek to jest dawka zaporowa i trzeba być debilem żeby sobie samemu to robić. Jeśli zaś wziąłaś 75mg i myślałaś że coś Cię porobi to źle myślałaś. Nie ma znaczenia czy wezmiesz 900mg czy ponad 1g - i tak organizm przy takich ilosciach nie daje rady tego wszystkiego przerabaiać na majkę i norkodienę. 75 - to jest moment opisany przezezemnie w wątku "uzależnienie" albo to rzucasz - albo przechodzisz na silniejszy opiat jak oksy czy majka ( Psychicznie bardziej się wjebie ale nikt mi tu nie powie że np 200mg majki p.o robi Ci większy MAYHEM w układzie pokarmowym niż 75 tjoko. - co to - to nie. Majka przy tym to jak witamina C). Albo szykuj się za niecały rok zejdziesz z tego padołu robiąc tak dalej - dziewucho - jeszcze tjokodin. - Takie ilosci sulfogwajakolu potrafią przysłużyć się wychodowaniu wrzodów po tygodniu reguralnego stosowania. Widać że jesteś nieopierzona jeszcze . Znasz historię użytkowniczki w3ird ?? Umarła wlasnie z powodu pękniętego wrzoda . Proponuję zgłębić temat i przemyśleć swoje postępowanie.
  • 45 / 14 / 0
Ja do tej pory nie wierzę, że ktoś łyknął 75 tabsów thioco i łudzę się, że chodzi o 75mg.
Uwaga! Użytkownik Modernator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 777 / 106 / 0
Z wrzodami nie ma zabawy. Ja sam co prawda jak nie mam oksykodonu to wzeram thiocodin, ale przy tym staram sie jeść lekkie dla zoladka posilki, uzywac dodatkowo IPP i wszystko inne co pomoze zmniejszyć szkody. I tak prawdopodobnie mam wrzody, ale i tak jem. To tylko pokazuje jak niewinne tableteczki na kaszel mogą zrobić z czlowieka niewolnika, nie robcie tak...
  • 45 / 14 / 0
@toxic1337 dokładnie. U mnie od tych właśnie tableteczek zaczęła się "przygoda" z opio, z którą skończyć nie mogę.
Uwaga! Użytkownik Modernator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2392 / 663 / 0
13 grudnia 2020Modernator pisze:
Ja do tej pory nie wierzę, że ktoś łyknął 75 tabsów thioco i łudzę się, że chodzi o 75mg.
Ja łyknąłem kiedyś ;) Dokłądnie 75 :) I to nie brałem strikte kody z rok czasu. To było tak wlasnie że leciałem na kodzie , doszedłem do dawek zaporowych i przerzuciłem się na 300 mg majki p.o ( które zresztą jem do dzis nie zwiększając dawki - po prostu przerwy robią swoje ) ale był moment kiedy mi jej brakło i wróciłem do tjoko po gdzies roku przerwy. Pomyslałem że skoro w momencie przejscia na majkę brałem po 50/60 tabsów to teraz skoro jem majkę to mam na pewno taką tolerkę że i 70 będzie mało więc 75 zjadłem. TO BYŁ KOSZMAR o mało nie przedawkowałem . Wyrzut histaminy był tak silny że zamiast swędzenia skóra mnie paliła a jak gdzies się podrapałem miałem odczucie jak ktoś by mi w to miejsce rozżarzony pręt przyłożył. Cieszki oddech. Myslalem ze po karetkę bede dzwonił. Na szczescie miałem zimne piwo - wypiłem je prawie duszkiem i się jakis względny ogar włączył . I dałem radę , ogarnąłem lecz męczyłem się dobre 4 godziny z tym uczuciem. A co swoim bebechom zrobiłem ?? Żółta ciesz -( to jest chyba od sulfogówna bo tak mam tylko po tjokodinach - się lała z dupska przez kilka dni i słyszałem ze swojego brzucha po prostu symfonię. Non stop jakies bulgoty pierdy wewnętrzne - MASAKRA. A ja generalnie naprawdę z 6/7 lat się bawiłem zanim mi się taka sytacja przytrafiła więc taka ilość 75 tabsów tjoko zakładam że nowicjusza mogła by spokojnie zabić a przynajmniej na OIOM wysłać

A z drugiej strony - ktoś by pisał że zjadł 75mg kody ?? Co to jest trolling jakiś ?? to ja ostatnio tylko i wyłącznie w celach terapeutycznych na ból biorę 90 DHC rano i 90 na wieczór i poza zniesionym bólem tez nie czuję żadnej fazy bo przecież nikt normalny nie szuka fazy w takich dawkach a przecież koda jest wgl jeszcze słabsza od DHC podobno więc to są jajca na moje
  • 124 / 11 / 0
Nie wiem czy czasami nie łamię regulaminu, ale oddam do adopcji trzy opakowania Codeine Phosophate 28 tabletek po 30 mg.
Uwaga ludziska chyba zwariowałem oddam* Codeine Phosophate 30 mg! Zainteresowanych zapraszam na priv :korposzczur:
  • 32 / 2 / 0
Chłopaki, co byście zrobili, gdyby po 5 msc niedotykania Tramalu 600mg kody nie porobilo? Nie wiem czy jest sens dawać 800, może coś ekstrakcja źle zrobiłem, długo się musi rozpuszczac i Czy jak za dużo wody się da to prócz większej ilości paracetamolu w rr coś się zjebie?
Zablokowany
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.