Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 2897 / 619 / 10
11 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze:
trufla1989 nie żyje
Skąd info, jak zmarła?
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 1509 / 223 / 0
Człowiek czasami sobie przypomina o takim Hyperrealu i wpada tu sprawdzić co nowego ludzie ćpają albo po prostu czy przybyło użytkowników tego samego, co przed laty i jakoś ten wątek się wyświetla i zawsze, po prostu 10/10 przypadków, odczuwam jakiś lęk zanim tu wejdę, bo nie wiem czego się spodziewać. Po prostu najmniej oczekiwana osoba okazuje się nie żyć lub prawdopodobnie nie żyć. I tak teraz mi cholernie smutno się zrobiło, gdym przeczytała o Nozerze. No cholera jasna! A ja chciałam typa poznać. :(
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 1295 / 232 / 0
09 sierpnia 2019michass90 pisze:
A ja jestem tego zdania ze o zmarlych ( nie wazne w jaki sposob odeszli z tego swiata) nie powinno sie zle mowic albo wcale ..
W nawiązaniu do wypowiedzi zacytowanej powyżej.

Hitler to był spoko koleś.

I Jeffrey Epstein też.
Jesteś ćpunem? Znasz polski? Umiesz pisać? Napisz raport dla neurogroove!
Spoiler:
  • 1179 / 124 / 0
@trydzyk A mnie się scyzoryk w kieszeni otwiera, jak ktoś tu się raduje i wychwala Pana, bo komuś się zdechło! Zezwierzęcenie i chuj! A nawet tym skurwysynom, co się cieszą i mi osobiście za skórę zaleźli, śmierci nie życzę. To łechce moje ego i czuję się przez to odrobinę lepszym człowiekiem %-D
(zaraz ktoś mi tu wyskoczy, że chuj to kogo obchodzi, co ja sobie myślę i żebym wypierdalał :krowa:)

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 641 / 98 / 0
10 sierpnia 2019pletzturra pisze:
Jak mamy się wypowiadać z szacunkiem po śmierci ludzi, którzy sami siebie za życia nie szanowali. O chuj tu chodzi?
w3ird miała rzekłabym lekką niedowagę. Miała po prostu pyzatą buźkę i opadającą powiekę, dlatego dla wielu po zdjęciu samej twarzy może wyglądać na grubą.
Nie znałem jej, nawet wtedy nie znałem tego forum, a jej śmierć jakoś najbardziej mnie uderzyła :(
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 209 / 22 / 0
03 sierpnia 2019psycholek1 pisze:
Po czym wnosisz, że to było samobójstwo?
Przeżył?
  • 5 / 5 / 0
Bo utrzymywalam z panną kontakt i w pewnym momencie odebrał telefon ktoś inny. Po prostu nie żyje, darujcie już sobie te ciekawość czy się powiesila czy może się otrula. Miała problemy niemałe i tak było łatwiej.
STR88 pisze:
11 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze:
trufla1989 nie żyje
Skąd info, jak zmarła?
Uwaga! Użytkownik PalacowaDziwka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 318 / 23 / 0
Tak, tylko że jest w ciężkim stanie. Dla jego dobra więcej info nie podaję.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 619 / 10
16 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze:
Po prostu nie żyje, darujcie już sobie te ciekawość czy się powiesila czy może się otrula. Miała problemy niemałe i tak było łatwiej.
Po prostu warto to uwiarygodnić.
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 318 / 23 / 0
Pisałem z nią kilka lat.Piękna dziewczyna chora na f20 KURWAKURWAHUJ
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.