11 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze: trufla1989 nie żyje
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
09 sierpnia 2019michass90 pisze: A ja jestem tego zdania ze o zmarlych ( nie wazne w jaki sposob odeszli z tego swiata) nie powinno sie zle mowic albo wcale ..
Hitler to był spoko koleś.
I Jeffrey Epstein też.
(zaraz ktoś mi tu wyskoczy, że chuj to kogo obchodzi, co ja sobie myślę i żebym wypierdalał
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
10 sierpnia 2019pletzturra pisze: Jak mamy się wypowiadać z szacunkiem po śmierci ludzi, którzy sami siebie za życia nie szanowali. O chuj tu chodzi?
w3ird miała rzekłabym lekką niedowagę. Miała po prostu pyzatą buźkę i opadającą powiekę, dlatego dla wielu po zdjęciu samej twarzy może wyglądać na grubą.
03 sierpnia 2019psycholek1 pisze: Po czym wnosisz, że to było samobójstwo?
STR88 pisze:Skąd info, jak zmarła?11 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze: trufla1989 nie żyje
16 sierpnia 2019PalacowaDziwka pisze: Po prostu nie żyje, darujcie już sobie te ciekawość czy się powiesila czy może się otrula. Miała problemy niemałe i tak było łatwiej.
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.