Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1319 / 335 / 12
Każdy tutaj robi jakies dziwne wywody o zarzucaniu najpierw jednego a później jak sie załaduje drugiego…

A nie można po prostu zarzucać naprzemiennie tzn jedna tabsa thioco po tym jedna aco i jak juz wjedzie to sie delektować srogą pizdą? Zależałoby mi na srogiej dyso bani zamiast tego opio ciepełka. Można mieszać z alkoholem?
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 553 / 117 / 0
@Up ciebie wszędzie pełno.
DXM jest dostępny w Anglii w ogóle?
Niestety każda substancja rozkręca się przez dany czas i te wrzucanie tabletek na przemian nie ma sensu.
  • 1319 / 335 / 12
Ni ma właśnie… tzn jest jakiś śmieszny syrop w którego nie ma sie sensu w ogóle bawić ale legendy głoszą, ze podobno można coś znaleźć w nielicznych polskich sklepach, u mnie w mieście niestety tylko antek ale jest 4x droższy od paczki cocodamolu który po ekstrakcji i tak ma więcej substancji czynnej. Na szczęście zrobiłem teraz potężne apteczne zapasy wiec powinno starczyć na kilka srogich dyso-tripów a jest sporo kombinacji do wypróbowania :mniam:
  • 553 / 117 / 0
@Up to już wolałbym uliczne tematy...niż jakiś cocodsmol- śmieszna nazwa.
W Świeciu:
- od czego Pan uzależniony?
- od cocodamalu droga Pani.
  • 963 / 81 / 0
SSRI i ćpanie to z bardzo dużą dozą odpowiedzialności panie i panowie!
Znam albo teraz to znałem gościa, który z powodu swojego stwierdzonego borderline'u stosował SSRI. Przy psychodelikach to musiałem go ratować nie sam zimnymi okładami na głowę.
Z opiatami sobie radził lepiej aczkolwiek nie darzył ich specjalnym sentymentem.
Co do DXM, jadłem z nim, ale nie za duże dawki, tj. ~ 200 mg.
Jak już mowa o takim przypadku, to amfetamina oraz substancje z gruby benzofuranów przechodził gładko.
Od siebie dorzucam, że ostatnimi czasy homeopatyczne wydawałoby się 30 mg DXM spowodowało u mnie bóle brzucha - najprawdopodobniej wzdęcia. Jestem już przeżarty tą substancją...
  • 1319 / 335 / 12
29 grudnia 2023jak89 pisze:
@Up to już wolałbym uliczne tematy...niż jakiś cocodsmol- śmieszna nazwa.
W Świeciu:
- od czego Pan uzależniony?
- od cocodamalu droga Pani.
Imho mniejsza kompromitacja niż żreć tabletki z sulfoshitem. Ja dorwałem ostatnio 15 ale będę spełniony jak wyrwę od swojego rodzinnego 30 na ból zębów czy coś %-D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 553 / 117 / 0
@Up a idź tu z paracetamolem w pi*du...
  • 66 / 13 / 0
@Czoug nie możesz ogarnąć czystej kodeiny bo też taka jest w tabletkach? I to nie od lekarza jak ostatni lamus tylko normalnie sobie receptę ogarnij, ja bym celował w morfine albo coś pomiędzy ale jak wolisz.
Wątpie żeby DXM podbijał fazę na kodeinie ale pamiętam że jak kiedyś będąc na DXM zarzuciłem kodeine to mi mocno faze DXM zbiło, tak jakbym "przetrzeźwiał".
  • 2643 / 556 / 0
Wątpisz żeby DXM podbijał kodę. Śmiechu warte. Nic lepiej nie podbija kody niż deks. Inne antagonisty NMDA również zdają egzamin.
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 66 / 13 / 0
@Vetulani44 "na wykopie używają takiego słownictwa jak śmiechu warte" wcześniej się przyjebałeś do tego że jestem spamerem a teraz mi piszesz pierdoły. Mogę to nawet dzisiaj sprawdzić to co piszesz ale nie mam ochoty. Niby DXM faktycznie zbija tolerancje na różne substancje ale nie umiesz czytać ze zrozumieniem napisałem że wypiłem extracted codeine po DXM co spowodowało zbicie fazy DXM.
ODPOWIEDZ
Newsy
Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.