Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 684 / 131 / 0
Oplaca się zmywać otoczke/rozgryzać przed zjedzeniem? Robi jakąś różnice? Chodzi mi o niebieskie tabsy 15mg

Prosze o scalenie
:tabletki:
  • 1174 / 228 / 23
@krzychv
Nieistotne, za to weź to sobie podjęzykowo to zadziała nawet 2x mocniej
  • 48 / 2 / 0
Czy midazolam nadaje się na wieczorny relaks czy od razu się po tym idzie spać?
  • 1544 / 197 / 0
zalezy od tolerki
  • 684 / 131 / 0
Jak nie masz duzej tolerki to uspi
:tabletki:
  • 1544 / 197 / 0
midasa miałem przyjemnośc jeśc dormicum 7,5 mg a potem kolejne 7,5mg w sumie nie wiem nawet czy mnie porobiło bo było to przed operacją a byłem w ciągu na alprze i alko.. ale może coś tam smyrnęło cięzko powiedziec
  • 357 / 47 / 0
Na mnie midazolam niespecjalnie działa, wyrzucenie pieniędzy w błoto, 10 sztuk po 15 nie działa. Może to za sprawka klonazepamu i alpry w miksie ale mniesze miłość tez brałem już na czysto i nic.
Zbyt duża tolerancja na benzo (?)
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 2532 / 602 / 0
A wiesz,że jedzony nie działa za dobrze nie? ;)
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1174 / 228 / 23
Zostałem wezwany przez @Atropolamine żeby kierować ćpunów nowicjuszy przez drogę początkującego, aż do zostania benzowrakiem bez perspektyw na szczęśliwe życie. Powiadam wam, żebyście brali midasa podjęzykowo, bo to bardziej wydajna opcja i zwiększa wchłanialność około dwukrotnie. Wybaczam wam, więc idźcie i więcej nie marnujcie towaru
  • 5141 / 922 / 0
@Grzesiu11 ponoc IV pokazuje dopiero pazur. Ale nie zachecam. Jeśli się zdecydujesz to dopytaj jak to zrobić.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.

KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.