Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
całkiem dużo ich jest.Alfentanyl,remifentanyl,carfentanyl,remi fentanyl,fofentanil.A Weterynarze posiadają większość z nich-dawkowania są za mocne-np3mg.aby uśpić w huj nosorożca
Ale i tak przebija wszystko etorfina-sobie czytałem o niej-jedna kropla na skóre powoduje smierć w ciągu kilku minut-dawkowanie nieznane
a zauwarzyłem pewną prawidłowość-z każdym kolejnym użyciem, faza staje się coraz lepsza-jakby receptor się musiał przyzwyczaić.
ach no i chciałem dodać,że ten plaster"fentanyl activis"dobrze klepie palony!!!
właściwie to nie plster-to taka przezroczysta plastikowa naklejka na skóre o grubości40um.
Ładnie można pl;asterek podtopić na blaszcewciągając opary juz-potem go palcami skleić w kuleczke malutką-i powolusiu ale systematyxcznie z każdym buszkiem trzymamy bliżej płomień-tworzy się taka lekko płynna bryłka która fajnie dymi.
Wiem że pomysł palenia plastiku nie wydaje się zbyt miły dlatego napisałem że ma40um.grubości jak taka błonka :)
Spaliłem 2cm2 a więc 1,1mg i uwaliłem się całkiem niezle-mniej więcej jak ekstrachowanym i pukanym 840mcg.
Strasdznie ta matryca trzyma fenta i puscic nie chce-bo na początku zacząłem palić-wcześniej żute i ekstrachowane plastry
(było ich z4-5cm2)i też się zgrzałem nie słabo
a zauwarzyłem pewną prawidłowość-z każdym kolejnym użyciem, faza staje się coraz lepsza-jakby receptor się musiał przyzwyczaić.
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery
!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
On juz jest wjebany ]
może jeszcze nie będe wiedział jutro
JUTRO:skręta nie ma:)
Jak coś to bardzo delikatny w sferze fizycznej(dużo kicham)i jestem zjebany.Udało się tym razem :-D
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
dobra koniec offtopu :P
Chciałbym oficjalnie sie oświadczyć koleżance z forum.Czy za 5 lat zostaniesz moją żoną, gdy będziemy bogaci , niećpający i już nic nie będziemy musieli sprzedawać.
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.