Należące do grupy anilidopiperydyn substancje opioidowe, o krótszym i silniejszym efekcie.
Więcej informacji: Fentanyl w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
zasadniczo to weterynarze faktycznie mają ciekawe specyfiki.
całkiem dużo ich jest.Alfentanyl,remifentanyl,carfentanyl,remi fentanyl,fofentanil.A Weterynarze posiadają większość z nich-dawkowania są za mocne-np3mg.aby uśpić w huj nosorożca %-D albo najsilniejszy fent którym leczy się ludzi-carfentanyl-100razy mocniejszy od fentanylu w dział p-bólowym-działająca dawka to 1mcg 8-(
Ale i tak przebija wszystko etorfina-sobie czytałem o niej-jedna kropla na skóre powoduje smierć w ciągu kilku minut-dawkowanie nieznane %-D
a zauwarzyłem pewną prawidłowość-z każdym kolejnym użyciem, faza staje się coraz lepsza-jakby receptor się musiał przyzwyczaić.
ach no i chciałem dodać,że ten plaster"fentanyl activis"dobrze klepie palony!!!
właściwie to nie plster-to taka przezroczysta plastikowa naklejka na skóre o grubości40um.
Ładnie można pl;asterek podtopić na blaszcewciągając opary juz-potem go palcami skleić w kuleczke malutką-i powolusiu ale systematyxcznie z każdym buszkiem trzymamy bliżej płomień-tworzy się taka lekko płynna bryłka która fajnie dymi.
Wiem że pomysł palenia plastiku nie wydaje się zbyt miły dlatego napisałem że ma40um.grubości jak taka błonka :)
Spaliłem 2cm2 a więc 1,1mg i uwaliłem się całkiem niezle-mniej więcej jak ekstrachowanym i pukanym 840mcg.
Strasdznie ta matryca trzyma fenta i puscic nie chce-bo na początku zacząłem palić-wcześniej żute i ekstrachowane plastry
(było ich z4-5cm2)i też się zgrzałem nie słabo %-D -a moczone były po3godziny-i żute też długo w huj-a mimo to tyle go trzymały-tak mysle jeszcze nawet kleju chyba też się wywalać nie opłaca(ładnie się w spirycie robi matowy,zdejmuje go wykałaczką-robi się kuleczka-a reszte ekstrachuje2raz już bez kleju-bede ten klej zbierał i też jarał. :D
  • 507 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Micklen »
a zauwarzyłem pewną prawidłowość-z każdym kolejnym użyciem, faza staje się coraz lepsza-jakby receptor się musiał przyzwyczaić.
Nie od wczoraj wiadomo że największy potencjał uzależniający ma TA przyjemnosc jak w huj zimny cpun jebnie sobie coś tam. Ulga którą się czuje zabijając skręta jest w huj lepsza niz to co czuje swierzak przypalając sobie po raz 1 brauna czy inne trele morele... i to nie wymyśliłem ja tylko doświadczeni na tym forum, gdzies to tu przeczytałem... tak więc obawiam się ze to nie receptory się wyrabiają lecz twój organizm staje się uzależniony fizycznie a przy fenta jak juz dobrze wiemy 3 dni uzytkowania i mamy skręta ;D tak więc... no.... Tyś się po prostu wjebujesz z prędkoscią światła ale to tyllko taka dygresja.
  • 268 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: elroang »
On juz jest wjebany :)
Nobody is Perfect - My name is Nobody
Umiejetnosci? Umniejestdoscich
Yesterday is a history, Today is a gift, Tommorow is a mystery

!!!!!!!! STOP ACTA !!!!!!!!
  • 1384 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: bandzior83r »
[quote="elroang"]
On juz jest wjebany ]

może jeszcze nie będe wiedział jutro %-D
JUTRO:skręta nie ma:)
Jak coś to bardzo delikatny w sferze fizycznej(dużo kicham)i jestem zjebany.Udało się tym razem :-D
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2010 przez bandzior83r, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 268 / 6 / 0
ciesz sie na skreta ;) jak juz bedziesz w w trakcie, pomysl, ze to tak naprawde nie istnieje a ty se wkrecasz ze twoj organizm o cos placze, ze to ty nim sterujesz i masz wyjebane w to o co prosi, moze pomoze. Mi nie pomaga

• 2014 / 84 / 0
Nieprzeczytany post autor: p4g4y0zzz(X) »
Tylko ze bez organizmu nie bylo by Ciebie ;]
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 268 / 6 / 0
Niby tak, ale jesli czlowiek jest w stanie sobie tak wiele wkrecic, to moze mozna oszukac swoj organizm i medytacja albo cos przezwyciezac skreta? Jak mowie mi sie nie udalo bo nie bylem w stanie nawet myslec o takim czyms, ale moze sa jakies kozaki ;)?

dobra koniec offtopu :P

• 5 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kamkloser »
UNo wkońcu wywalczyłem drugą porcje rówych recept. Wczoraj osiągnąłem najlepsze efekty przy żuiu całej 25tki, które trwało z 4h. Coś w tym jest , ale spodziewałem sie czegoś bliższego h.bo pukałem a jakże i brak wejścia, prócz palenia spiru kabli. Ogólnie mam wrażenie , że prócz opioidowych efekktów zauważyłem psychiczna dysocjacje . Jestem gdzie indziej, myśli są nieskrepowane.

Chciałbym oficjalnie sie oświadczyć koleżance z forum.Czy za 5 lat zostaniesz moją żoną, gdy będziemy bogaci , niećpający i już nic nie będziemy musieli sprzedawać. :heart: Love U ..... :)
Uwaga! Użytkownik Kamkloser nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lithi »
Ja nigdy nie będę niećpająca, ale mogę zostać twoją żoną z rozsądku za 5 lat, w końcu nie co dzień trafia się taki łakomy kąsek ;)
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne, albo powoduje tycie.
  • 286 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: warmshade »
za 5 lat to swiat moze juz nie istniec ...
__
http://en.wikipedia.org/wiki/Morphine
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.