Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 3675 / 608 / 1
ile kosztuje? z ogłoszeń?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 240 / 13 / 0
Bardzo ciezko znalezc na ogl24.

~150-160 zl za pakę 60 tabsow 90 mg.
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 27 / / 0
szpak123 pisze:
W sumie bilastyne mam, ale preferuje prometazyne jakoś lepiej na mnie działa.
Nie chce Ci sie spac po Prometazynie? Ja dostaje ja na problemy ze snem.
  • 3675 / 608 / 1
01 sierpnia 2017popjerdol222 pisze:
Bardzo ciezko znalezc na ogl24.

~150-160 zl za pakę 60 tabsow 90 mg.
Więc 3 tabsy by mnie zadowoliły. Wychodzi bardzo ekonomicznie! Masz szczęście, że trafiłeś na DHC a nie jakieś wałki...
PLB?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 712 / 83 / 2
Panie jak to zwęża źrenice. Jakbym iv przyjebał. Szkoda, że tylko 60mg wysępiłem, ale spróbuje 90mg wysępić, że normalnie biore 90mg a jak biore 2x60mg to mi sie kręci w głowie i sie źle czuje :gun:
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
I jutro będę miał już DHC 90mg, narazie próbowałem tylko 60mg to starczyły na tydzień. Teraz starczy na dłużej, a działanie ma przyjemne, Jednak jak dla mnie to nie leżało nawet obok kodeiny. Tutaj jest działanie euforyzujące. Jednak ja brałem dawki 360-420mg. Najlepsze jest to, że w przychodni jest już wklepane w komputerek, że miałem wypisane
Od psychiatry do rodzinnego po DHC :gun:
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 240 / 13 / 0
07 sierpnia 2017kofel pisze:
I jutro będę miał już DHC 90mg, narazie próbowałem tylko 60mg to starczyły na tydzień. Teraz starczy na dłużej, a działanie ma przyjemne, Jednak jak dla mnie to nie leżało nawet obok kodeiny. Tutaj jest działanie euforyzujące. Jednak ja brałem dawki 360-420mg. Najlepsze jest to, że w przychodni jest już wklepane w komputerek, że miałem wypisane
Od psychiatry do rodzinnego po DHC :gun:
Nie bardzo rozumiem, co chciales przekazac. Ze dzialanie jest totalnie inne od zwyklej kodeiny i jest lepsze/gorsze?

Bo tak zrozumialem, ze wg. Ciebie jest to opio o innym, duzo lepszym dzialaniu od kodeiny i dziala inaczej niz ona.
Uwaga! Użytkownik popjerdol222 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Dobrze zrozumiałeś. W kodzie jest ciepełko. W dihydro jest bardziej euforia. Dziala też trochę dłużej (ciągle mówię o dihydro) i ciepełka też tam troche znajdziesz. No i bardziej zakleja dupsko. Dlatego trzeba się pilnować. Bo modlitwy na kiblu są średnie. Ale za to chyba nikt nie ma tak wypracowanej przepony i mięśni brzucha jak muzycy i opiatowcy,
  • 240 / 13 / 0
A ja mam inne odczucia. Dihydro jest mocno podobna do kody. Jednak czuc, ze jest po prostu kurwa MOCNIEJSZA. To jest mocniejszy opioid i hói. Dla mnie mała półka wyżej jesli chodzi o drabinke. Czuć te moc, to jak się w to można wjebać, czuć że to już nie jest kurwa zabawka. Tak, jak koda jest lekceważona, tak dihydro... dla mnie uzależnia mocniej niż koda. Poki co takie mam odczucia. Wydaje mi sie, ze farmaceuci i lekarze w PL dobrze zrobili, ze DHC jest na bibuly a fosforan kodeiny otc. Zreszta, kiedys DHC byl na rozowe bibuly, to mowi samo przez sie o jego mocy.

Ciepełka za to czuje całą masę, łeb mi opada i przysypiam a endorfiny rozlewają się po całym ciele... dla mnie to jest ciepłe. Oj tak. A jak euforyczne, mhm.

Dihydro jest zaiebikórfabjizda.

Co do zaklejania dupska, na szczęście narazie nie odczuwam tego objawu i siadam na tronie co dwa dni maks poki co. W porownaniu do horrorow po buprze, tutaj jest okej.

Moze wkleje tutaj moje oczy/oko jak się upierdole dihydro, zeby zobrazować jak to siada na oczy i lepiej nie wychodzić do ludzi nie w temacie mocno zgrzanym.
  • 712 / 83 / 2
O tak. Te oczy po dihydro. Szpile jak po strzale iv. Szpileczki miałem już przy dawce 300mg. Spróbuj od psychola wyłudzić, że Ci brakło, a jeździsz daleko do poradni leczenia bólu. Może Ci wypisze, to jest na taką samą receptę jak tramal.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?

Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.

Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach

Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.