- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
HDEP-28 - przeprowadziłem jedynie test uczuleniowy, bez odczuwalnych efektów.
do miksu można dodać coś więcej, wedle uznania :)
dodatkowo szukalem jakichs lekow ktore moga pomoc, skupialem sie oczywiscie na tym co mam. hydroksyzyna jest antagonista (chyba w miare silnym?) receptora alfa 1 adrenergicznego, dodatkowo ma slaba, ale ma komponente anksjolityczna. zjadlem 100 mg wraz z trampkiem, po godzinie dorzucajac kolejne 100 mg. cisnienie i tetno dalej w normie, delikatnie wzroslo, ale no w normie. w razie czego mam jeszcze perindopril. mam nadzieje ze moj risercz byl poprawny i nie zapodaje tu zlych informacji.
tradycyjnie prosze moderatora o scalenie.
Amisulpryd zadziałał aktywizująco rano , olanzapina na wieczór zmuliła do snu i dostałem paraliżu sennego. Oba leki działają na receptor d2 i tak mniemam sobie czy to nie była przyczyna.
Do tego dziś 3 dzień po przerwaniu ciągu na stimach czuję się znów jak zombie. Wczoraj ten amisulpryd 200mg zdziałał cuda i było świetnie ale ten paraliż mnie przeraził i dziś boję się znowu łyknąć...
[mention]Misspill[/mention], [mention]Negatywne Wibracje[/mention]
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Wolne Konopie: Mamy dowód, że policyjna machina działa dla statystyk
WK: Pamiętacie nasz niedawny tekst o KPP w Głogowie, która wydała ponad 1000 zł publicznych pieniędzy i zmarnowała 13 godzin pracy systemu na ściganie 0,06 grama marihuany? Wtedy zastanawialiśmy się, czy te kosztowne, absurdalne procedury prowadzą do wykrywania jakichkolwiek poważnych przestępstw. Policja nie potrafiła nam odpowiedzieć. Wysłaliśmy więc kolejny wniosek UIP. I właśnie dostaliśmy odpowiedź, która potwierdza całkowity bezsens tej polityki. Komendant Powiatowy Policji w Głogowie oficjalnie przyznał, że ta cała „walka z dilerami” to fikcja, a system produkuje puste zatrzymania.