Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Zależy od sortu tak na prawdę, ile Ci tych zanieczyszczeń zostanie na łyżce, kwasku to tak z 5-10 ziarenek bym powiedział na strzał, gotować maksymalnie do 5 sekund aby za dużo nie odparowało, resztę przefiltrować przez filtr papierosowy albo wacik i tyle, a co do wody to raczej tez dużej różnicy nie ma bo ją przegotowujesz
  • 498 / 271 / 0
Niby co do wody nie ma różnicy, bo i tak się ja przegotowuje gotując materiał, ale woda wodzie nie jest równa.

Chodziłam na bocznicę pukać w wagonach i nie wyobrażam sobie wody jebiącej trupem i mydełkiem Wars z pociągowego kibla najpierw nie przegotować, a dopiero potem przestudzoną zalać robotę w korku, ponownie gotując.
  • 73 / 7 / 0
Czy 100 mg helu ulicznego w kanał na pierwszy raz to za duzo? Wiem, ze temat tematowi nierowny, ale to zwykly brałn z marketow z naszego PL podworka
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 917 / 235 / 0
@up wiele zależy od mocy materiału, po połówce ćwiartki kilka razy miałem zapaść, zazwyczaj jak trafil się dobry temat. Walnij 25mg, odczekaj trochę i będziesz wiedział jaką ma moc. 100mg to za dużo, choć ten z marketu jest ponoć słabiutki.
  • 498 / 271 / 0
@kaduceusz666 walić setę nie wiadomo czego z nie wiadomo skąd, nawe jeśli miałby to być polski biedabrown, jest über nierozsądne, kolega @junkiexl dobrze radzi co i jak, nieważne jakie się ma uprzedzenia, tzw. testy uczuleniowe powinny być standardem przed puknięciem odpowiedniej dla siebie dawki.
  • 4 / / 0
28 grudnia 2020kaduceusz666 pisze:
Czy 100 mg helu ulicznego w kanał na pierwszy raz to za duzo? Wiem, ze temat tematowi nierowny, ale to zwykly brałn z marketow z naszego PL podworka
Całkowicie na zdrowy rozsądek; lepiej puknąć za mało i potem dorzucić niż puknąć za dużo i już się nie obudzić ;)
  • 73 / 7 / 0
Chyba jednak zostane przy paleniu o ile w ogóle nie zleje tematu, ale oczywiście korci żeby zajebac iv tak jak korciło żeby wgl spróbować, ostatni raz paliłem w listopadzie jakoś na początku
Uwaga! Użytkownik kaduceusz666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 10 / 0
1.Witam, mam pytanie. Heroine (z darknetu z DM z Niemiec) na oko nawet mniej 50mg wciagniete na dwa razy (jest totalny ogar, oczy szpilki, lekko sie kreci w glowie i czuje sie jakby moj wyprany przez narkotyki mozg pracuje jak wtedy gdy bylem nastolatkiem) Nie czuje potrzeby walenia GBL niczego innego itp. I tego nie robie oczywiscie. Do tego uzywam terapeutycznie baklofen 3x25mg dziennie, ktore dawalo mi spokoj brak lekow i ogolna harm reduction.

Tak wiem jestem juz wjebany na maxa bo oszalalem ze szczescia ze moge sie czuc jak za czasow dzieciaka. Zapalic zapale ale nie z tym 0,5g moze nastepnym razem. Klucie sie nie wchodzi w gre nigdy.

Nie chce wchodzic w jakies wyzsze stany typu euforia nodding itp. Chociaz czuje ze bylem na pograniczu.

mam tego 0,5g . Jezeli codziennie bede wciagal taka ilosc lub lekko zwiekszajac aby osiagnac ten sam efekt. TO JAK DLUGA POWINNA BYC PRZERWA abym nie dostal skreta? czy walac w taki sposob wciagajac RAZ dziennie. Dostane po pol grama skreta (czyli pewnie okolo 8 dni)? Czy moze warto zrobic sobie przerwe w ciagu tego miniciagu hehe.

Wiem to zalezy od organizmu wielu czynnikow. Moje doswiadczenie jest takie ze jak wpadne do polski raz na jakis do polski to walne sobie okolo kodeiny 950mg i jest przyjemnie ale bez porownania do tego stanu. Raz zakupilem 240mg oksykodonu ktory zrobilem w dobe i nie zrobil na mnie wrazenia nic a nic. Byl fajny stan ale kodeina po paru dniach dala lepszy efektem. Dobre co ?

Czy to normalne ze heroina tak dziala? Czy jestem jakims wyjatkiem ktory ma tak przecpany mozg ze nagle czuje sie po prostu jak nastolatek, czy osoba ktora nigdy nic nie brala.

Prosilbym o orientacyjny czas, rowniez prosze o nie komentowanie ze wciaganie to strata materialu. Mam dosc pieniedzy.

2. Jak to jest ze snem zasne normalnie tak jak w wypadku kodeiny i oksykodonu. Po ktorej godzinie nie walic by zasnac? Poniewaz 1 kreseczka poszla o 16:30 druga o 20:00 (o wiele mniejsza) poniewaz czuje sie mozna to ujac pozytywnie naspidowany (a serducho tak wolno wali - coz za ciekawa nowosc)

3. Jezeli to jest normalne czy ta magia znika jak w wypadku GBL czy po prostu trzeba zwiekszac dawki (ktos tam napisal ze dziala zawsze)

4. Czy to moze byc pomieszane z czyms ? Sa male grodki pod swiatlo nic nie widac. Poniewaz wczesniej w zyciu zdarzylo mi sie ze znajomym jakies 2 inne sorty wciagnac i w ogole nie podchodzilo to co mi sie teraz stalo.

23:00 - powoli zaczynam czuc sie zmeczony i senny sie robie, Przynajmniej tak mi sie wydaje. Ale i tak jest swietnie.

Bardzo dziekuje za odpowiedzi, pozdrooo.:)
Ostatnio zmieniony 06 stycznia 2021 przez Lier89, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 498 / 271 / 0
Działa zawsze działa, z tym, że potem już tylko tak, że możesz funkcjonować i czuć się "normalnie". Tolerka rośnie bardzo szybko.
Rób sobie przerwy w tych "mini ciągach". Po połówce walonej przez 8 dni w nos skręta nie doświadczysz, ale jakieś drobne zmiany możesz odczuć, np. względem krążeniaa.
Na wszystkie pytania odpowiedź jest jedna — musisz sam na sobie sprawdzić, jaki "model ćpania" będzie odpowiedni dla twojego organizmu, włączając w to tryb dobowy, sen itp.
I tak się w końcu wjebiesz.
Wtedy "magia" zniknie, ale jeszcze masz trochę czasu.
  • 111 / 10 / 0
Niestety po tym co czytalem a dosc sporo przeczytalem zanim zamowilem widze ze jest to normalna kolej rzeczy. I nawet nie chce mowic ze bede inny. Bo od zawsze mam problem z substancjami psychoaktywnymi.

I to bedzie tak ze nawet nie zauwaze kiedy sie wszystko zmienilo ? bo powoli schodek do gory schodek do gory itp itd? Czy jak to wyglada?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.