Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 8103 / 906 / 0
Niby takie zioło nieszkodliwe, lecznicze a potrafi nieźle namieszać w głowię.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 978 / 121 / 0
Ja po odstawieniu nie spie niestety. Jedyne co mnie ratuje to leki nasenne i alko :/

Zioło nieszkodliwe :D
  • 515 / 71 / 0
[mention]UJebany[/mention] Nie no aż tak mnie na bucha nie ciśnie %-D. Tylko tak się przypadkiem i siłą chwili zdarzyło, że mi wpadło w ręce. Przez to, że mam pod ręką od zaraz, z tego wynika te ciśnienie. Normalnie to po uno nie chce mi się odnawiać znajomości, duo.. no jakoś mi zwykle szkoda kasy na mj %-D.

Ps: Zjebane te nowe emotki, no może jeszcze te z dragami ok ale te buźki to masakra. Pierdole i tak będę używał "%-D". W ogóle założmy taki klub. KLUB "%-D" motto: zwróćcie stare emotki. Albo zębol was zgwałci ale nie ten nasz milusi tylko te wasze huj wie co o: :zombie:
  • 978 / 121 / 0
True, chujowe nowe emotki.
  • 567 / 50 / 0
Ciagle mysle jak by wykminic :liść:,chyba to ze tak rzadko pale(ostatnio 28grudnia lufa na 2 tylko),wynika tylko z tego,ze niema skad.Ostatnio jak bylo skad to 4 razy wziolem polowke i czesto z typem co mi to ogarnial,z jego worka palilem,ale szponcil to uznalem ze wole nie palic od niego,ewentualnie jak mnie serio by bardzo zachcialo sie,to wtedy moze.Ostatnio probowalem 2 sztuki ogarnac :liść:,ale lipa nic nie bylo sprobuje na przyszly weekend zdobyc i jazda :pacman:
@Kosmaa Mam identycznie jak ty,mimo ze w domu nie mam nawet 0,001 g ,to mnie cisnie zeby zajarac,a juz prawie tydz od ostatniego jarania minelo :ziew:
THC :liść:
  • 12434 / 2419 / 0
Jeśli przez dłuższy czas używa się czegoś, co pomaga w zasypianiu, to po odstawieniu należy się spodziewać, że kilka pierwszych nocy będzie trudnych.

Ja np odstawiłem od nowego roku kawę i nie mogę się dobudzić, zanim nie wyjdę na spacer (mam teraz więcej czasu).

Nieszkodliwa kawa? ; )

P.S. Wczoraj przekonałem się, że bonga akrylowego nie należy czyścić alkoholem. Popękało na kształt szronu na szybie. Nie przecieka i nadal jest używalne, ale to już nie to : (
  • 3 / / 0
Elo, złamałem rzepkę i biorę teraz lek przeciwzakrzepowy (strzykawa w brzuch) oraz lek przeciwzapalny&przeciwbólowy (Biofenac), którego głównym składnikiem jest aceklofenak. Jestem jaraczem trafki, a mam detoks już 2tyg. Czy to nie będzie niebezpieczne jeśli zajaram np. jutro biorąc te leki? :liść:
  • 1 / / 0
ja przy braniu leków przeciwzakrzepowych paliłem sporo i tez piłem i nic sie nie stało ale nie żebym cie namawiał to twój wybór
  • 3 / / 0
Bardziej mnie zastanawia ten Biofenac. Dużo ludzi mówi, że po przeciwzakrzepowych można normalnie pić i palić.
  • 38 / / 0
Elo

Czy to mozliwe ze skun mnie praktycznie nie klepie ? Nie moge sie dobrze najarac , wale 5 wiader i czuje sie jakbym byl praktycznie trzezwy, raczej nie problem towaru bo kolegow klepie normalnie . jesli to wazne to mam 19 lat pale 7 lat od 13 codziennie praktycznie
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.