Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
08 lutego 2020godzuu pisze: Nie do końca wiem od czego zacząć, sytuacja wygląda tak: ziomek dostał działkę "czystej amfy" [...]
Dajcie znać co myślicie.
Dzięki z góry za rady/odpowiedzi.
Przeniesiono do wątku ogólnego - taurinnn
A my gadaliśmy całą noc, wypady o 4/5 po piwka i dalej w rozmowę, było mega zajebiście. Potem na każdą imprezę braliśmy fetkę i zabawa była, że tak powiem przednia. Aż dorwaliśmy się do "grubszej ilości pieniędzy", potem przeszło na zamawianie z neta, to przeszliśmy na tzw 4mpd. Wtedy nie było dnia kiedy nie sypaliśmy, gdy pieniądze się skończyły, rzuciłem całe białe i miałem spokój od tego 2-3 lata, aż do dzisiaj, zakupiłem sobie dwójeczkę fetki, na lepszy wieczór, żeby sobie przypomnieć, chociaż przez te 2-3 lata nie raz miałem ochotę kupić , proponowali mnie ale mówiłem, że nie chce.
Wszystko leży w głowie tak naprawdę. Na tą chwilę jest mega fajnie, wiem na ile mogę sobie pozwolić, że jak powiem sobie dość z rana to resztę wyrzucę do kibla. Wszystko zależy od psychiki tak naprawdę. Mogłem na pisać tego spójnie ponieważ jestem lekko sponiewierany ale mam nadzieję, że zrozumiesz mniej więcej o co mi chodzi.
Pozdrawiam i w razie co... Miłych doznań ;) Nie zapomnij o dobrej muzyce.
Dodano akapity dla lepszej czytelności + skrócono cytat 20.11.2022 | 909
A czy warto to już sobie trzeba odpowiedzieć samemu biorąc pod uwagę wszelkie za i przeciw. Jeśli już na początku górę biorą obawy że polecisz to odpowiedź nasuwa się sama. :)
Jeszcze w kwestii pierwszych razów to podświadomie też często się je po prostu idealizuje, bo jednak one są zwykle bardziej sentymentalne niż każde kolejne i ten pierwszy raz często się traktuje jako ten, który chce się odtworzyć jeszcze raz. Ogólnie, nie tyle w kwestii samego prądu a i przeżyć z substancjami psychoaktywnymi.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
13 lutego 2020Czlowiekgowno pisze: W moim odczuciu kwestia jakości tematu, może za pierwszym razem po prostu magia placebo, a ten konkretny sort był po prostu daleki od konkretnego kosiora, żeniony kofeiną (w moim przypadku złe samopoczucie w 90% funduje mi właśnie jej obecność w temacie)
...𝓷𝓲𝓮 𝔀𝓲𝓮𝓼𝔃 𝓸 𝓬𝔃𝔂𝓶 𝓬𝓱𝓬ę 𝔃𝓪𝓹𝓸𝓶𝓷𝓲𝓮ć, 𝔀 𝓳𝓪𝓴𝓲𝓮𝓳 𝓳𝓮𝓼𝓽𝓮𝓶 𝓯𝓸𝓻𝓶𝓲𝓮..
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
A że bryły to chuja tam znaczy, 100% czysta amfetamina nie ma postaci stałej. Bryłe to ja ci mogę zrobić w parę minut z każdego prochu i powiedzieć że to prosto z laboratorium mi dexter czy inny typo z Breaking Bad syntezował. W takiej grudzie równie dobrze może być 9,5g kofeiny i 0,5g amfy. Nie sugerować się zapachem, wyglądem, formą, tym czy żre śluzówki. Testować odczynnikami, przemywać acetonem, osuszać przed podaniem i nawet jak z 10g zostanie wam niecałe 2 to lepiej już z tej dwójki korzystać niż zapychać nochal badziewiem które nic nie wzmocni, a nawet pogorszy działanie. Przecież jest limit prochu czy płynu jaki naraz może śluzówa przyswoić, nadmiar się po prostu marnuje.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.