19 lipca 2019siostrorelanium pisze: Vida. Mialem z nim kilka interakcji na forum. Kojarze ze latal po osrodkach. A teraz nie zyje. Nigdy nie pojde do zadnego osrodka czy psychiatryka to juz ostatni rozdzal zbyt czesto.
Ja go kojarzę właśnie z dyskusji nad ośrodkami.
19 lipca 2019siostrorelanium pisze: Vida. Mialem z nim kilka interakcji na forum. Kojarze ze latal po osrodkach. A teraz nie zyje. Nigdy nie pojde do zadnego osrodka czy psychiatryka to juz ostatni rozdzal zbyt czesto.
19 lipca 2019eth0 pisze: Co się stało? Masz jakieś konkretne info?
Mam swoje podejrzenia, ale nie chcę siać dezinformacji, więc zostawię je dla siebie.
Jak dowiem się czegoś konkretnego i będę mógł napisać, to dodam o tym posta.
Ile miał lat >? Chyba to możesz nam napisać.
Samóbój?
@STR88 Jak mógł być szczęśliwy skoro zmarł teraz w młodym wieku? Skąd możesz to wiedzieć czy był szczęśliwy, musiałbyś być bliskim znajomym w co wątpie. Tak na prawdę, nigdy nie możesz wiedzieć tego co odczuwa druga osoba po drugiej stronie monitora pisząc z Tobą, napisze Ci że jest super a tak na prawdę jest na odwrót.
19 lipca 2019kalafior91 pisze: STR88 jak możesz napisać... skąd wiesz, że akurat dany user nie żyje?
Zanim napisałem informację o tym, to popytałem bliżej, bo pierwszą wieść o jego zgonie usłyszałem od znajomego, po którym spodziewałbym się, że to żart.
19 lipca 2019london5 pisze: Ile miał lat >?
19 lipca 2019serotoninowy pisze: Jak mógł być szczęśliwy skoro zmarł teraz w młodym wieku? Skąd możesz to wiedzieć czy był szczęśliwy, musiałbyś być bliskim znajomym w co wątpie.
Jego bliskim znajomym się nie nazwę, po prostu dobry kumpel. Żadna wyjątkowa relacja.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.